Tikos Katalin -

Tikos Katalin

Tikos Katalin
mentálhigiénés szakember jelölt, családállító

Kedves Olvasóm, tapasztalatom szerint segíteni a bizalom, a felelősségvállalás, az elfogadás, az empátia jegyében és a szeretet által lehetséges. Én is így kaptam segítséget. Nekem is meg kellett dolgoznom a lelki egyensúlyomért. Korán ért az első veszteség és nagyon fájt. Nehezen küzdöttem meg a gyásszal és hosszú időmbe tellett az elengedés. A párkapcsolataimban és a gyereknevelésben is számtalan kihívással találkoztam. Ma ezeket úgy értékelem, hogy a sorsom lehetővé tette, hogy megtapasztaljam az élethelyzetek mindkét oldalát, és ezáltal még jobban megértsem a gondjaikkal hozzám forduló embereket. A tapasztalatok által tanultam meg értékelni az életet és váltam még megértőbbé mások szenvedése és fájdalma iránt.

Ezzel párhuzamosan hosszan készültem a segítő hivatásra. Több évig végeztem önismereti munkát, tanultam családállítást és mentálhigiénés tanácsadást. Segítő munkámban a családállítás és a Rogers módszer elemeit használom.

Szeretettel várok minden olyan egészséges felnőttet, aki úgy érzi, hogy elakadt valahol az úton, a lelki erőforrásai megfogyatkoztak, kérdések halmozódtak fel benne, vagy egy kísérőre van szüksége ahhoz, hogy egy nehéz időszakon túljusson. Amit kínálni tudok: figyelmesen meghallgatlak. Sokat fogok kérdezni. Miért? Mert a jó kérdések új irányba terelik a gondolkodást, új perspektívából világítják meg a problémát. Az új nézőpont pedig elvezet majd a saját megoldásaidhoz. Lesznek ötleteim, de nem fogom megmondani, hogy mit csinálj. Partneri együttműködés lesz közöttünk, ami bizalmi kapcsolaton és ítélkezés nélküli elfogadáson alapszik. Megosztom veled a témához tartozó ismereteimet. Utoljára, de nem utolsó sorban, kísérlek, azaz melletted leszek az utadon.

Témák:
család, elakadás, életmód, érzelmi jóllét, gyász, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, spiritualitás, stressz, szingli, teherbe esés, veszteség, anyaság, esküvő
Helyszínek:
Budapest, 03. kerület
Végzettség:

Mentálhigiénés szakember jelölt — Károli Gáspár Református Egyetem
Családállító — Rendszerakadémia
Olasz szak — JATE

Kínálat

Személyes konzultáció
Téma: család, elakadás, életmód, érzelmi jóllét, gyász, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, spiritualitás, stressz, szingli, teherbe esés, veszteség, anyaság, esküvő

Személyes konzultáció keretében szeretettel várok minden olyan egészséges felnőttet, aki úgy érzi, hogy elakadt valahol az úton, a lelki erőforrásai megfogyatkoztak, kérdések halmozódtak fel benne, vagy egy kísérőre van szüksége ahhoz, hogy egy nehéz időszakon túljusson.Amit kínálni tudok: figyelmesen meghallgatlak. Sokat fogok kérdezni, mert a jó kérdések új irányba terelik a gondolkodást, új perspektívából világítják meg a problémát. Az új nézőpont elvezet majd a saját megoldásaidhoz. Lesznek ötleteim, de nem fogom megmondani, hogy mit csinálj. Partneri együttműködés lesz közöttünk, ami bizalmi kapcsolaton és ítélkezés nélküli elfogadáson alapszik.A családállítás módszerét is alkalmazom olykor, hogy azáltal szintén változzon a rálátásod a problémára, ha nyitott vagy a módszerre.

Helyszín: Budapest, 3. kerület
Bejelentkezés: +3630 278 2659
tikoskatalinbudapest@gmail.com

Online konzultáció
Téma: anyaság, család, elakadás, érzelmi jóllét, életmód, gyász, konfliktuskezelés, kommunikáció, megelőzés, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, spiritualitás, stressz, szingli, teherbe esés, veszteség, esküvő

Online konzultáció keretében szeretettel várok minden olyan egészséges felnőttet, aki úgy érzi, hogy elakadt valahol az úton, a lelki erőforrásai megfogyatkoztak, kérdések halmozódtak fel benne, vagy egy kísérőre van szüksége ahhoz, hogy egy nehéz időszakon túljusson.Amit kínálni tudok: figyelmesen meghallgatlak. Sokat fogok kérdezni, mert a jó kérdések új irányba terelik a gondolkodást, új perspektívából világítják meg a problémát. Az új nézőpont elvezet majd a saját megoldásaidhoz. Lesznek ötleteim, de nem fogom megmondani, hogy mit csinálj. Partneri együttműködés lesz közöttünk, ami bizalmi kapcsolaton és ítélkezés nélküli elfogadáson alapszik.A családállítás módszerét is alkalmazom olykor, hogy azáltal szintén változzon a rálátásod a problémára, ha nyitott vagy a módszerre.

Helyszín: online
Bejelentkezés: +3630 278 2659
tikoskatalinbudapest@gmail.com

Online konzultáció
Téma: család

Ingyenes online lelki segítségnyújtás a COVID19 idején.

+3630 278 2659
tikoskatalinbudapest@gmail.com