Singer Magdolna -

Singer Magdolna

Singer Magdolna
író, újságíró, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó

Legkönnyebben a honlapomon keresztül tudsz tájékozódni, felmérni, hogy egyáltalán szimpatikus vagyok-e, valóban én vagyok-e az a személy, aki talán képes téged megérteni és segíteni. A honlapomat itt találod: singer.hu

Azért itt is elmondok egy-két dolgot. A gyásznak vagyok szakértője (haláleseti, válási gyász, vetélés, szülés körüli újszülött halál), ebben tudok egyéni támogatást nyújtani. 

A könyveim témái is többnyire a veszteségeket járják körül. 18 könyvem jelent meg eddig, továbbá több tanulmány és számos cikk. 

Gyásztanácsadói tevékenységemen kívül a gyászolókat segítő Napfogyatkozás Egyesületben gyászcsoportvezetőket, gyásztanácsadókat képezek ki.

Munkahelyi halál okozta krízishelyzetben csoportos támogatást nyújtok a munkatársak számára. 

Előadásaim központi témája szintén a veszteség, gyász, ám örömmel beszélek mindezek ajándékairól, a személyiségfejlődésről és az újrakezdésről is.

Témák:
gyász, válás, veszteség, pre- és perinatális veszteség
Helyszínek:
Budapest, 02. kerület
Online
Végzettség:

Mentálhigiénés segítő szakember — Semmelweis Egyetem, Budapest, Testnevelési és Sporttudományi Kar, 2001-2004
Újságíró — MÚOSZ Bálint György Újságíró Iskola, 2002-2003
Művelődésszervező — Pécsi Tudományegyetem Bölcsészettudományi kar, 1997-2000

Elérhetőség:

Kínálat

Személyes konzultáció
Téma: gyász, válás, veszteség, pre- és perinatális veszteség

Első találkozásunkkor nincs időkorlát. Módszerem a maratoni beszélgetés, ami azt jelenti, te döntöd el, mennyi időre van szükséged. Általában 2-3 óránál előbb nem állnak fel a hozzám fordulók.

Alapvetően hiszek abban, hogy azzal, hogy az akadályozó tényezőket sikerül felszámolnunk, a gyászfolyamat folytatódhat professzionális segítség nélkül is – persze a hozzátartozók, barátok szerető támogatásával, vagy egy díjtalan csoportba való bekapcsolódással.

Természetesen, ha szükséges, örömmel nyújtok segítséget egy másik érzelmi állomáson is, és rendelkezésedre állok mindaddig, ameddig el nem jutsz az elfogadásig. A következő alkalmak már csak 1 vagy 1.5 óráig tartanak, megállapodásunk szerint. 

Helye: Budapest 2. kerület
Ára: 15 000 Ft. / óra

Bejelentkezés: +3620 822 8274
magdolna.singer@gmail.com

Online konzultáció
Téma: gyász, válás, veszteség, pre- és perinatális veszteség

Ha vidéken, vagy külföldön élsz, vagy bármi oknál fogva akadályba ütközik a személyes találkozás, lehetőségünk van online konzultációra. 

Helye: online
Ára: 15 000 Ft. / óra

Bejelentkezés: +3620 822 8274
magdolna.singer@gmail.com