Koncz Orsolya -

Koncz Orsolya

Koncz Orsolya
mentálhigiénés szakember és család-rendszer terapeuta

Szenvedélyesen érdekel a világ, és ami mögötte van. Mindig is csodálattal töltött el az élet, benne az emberek, és az ő belső világuk. Az ösztöneik csakúgy, mint a magasabbra való törekvésük. Gyerekkoromtól kezdve érdekeltek a vallások, a jó és a magasabbrendű, de erős vagyok és harcias, és az alsóbb világokat szintén vehemensen tapasztaltam meg. Ittam és drogoztam, majd leszoktam és erről könyve(ke)t írtam. Dolgoztam marketingesként és művészeti rendezvények szervezőjeként, saját vállalkozásban, multiknál és alapítványoknál. Filozófiát tanultam és pénzért verekedtem. Kötődtem, szerettem, és veszteségeket szenvedtem el. Egyszóval, magam is megjártam a hadak útját, azaz kellő saját tapasztalatot szereztem a traumák, a gyermek- és kamaszkori viselkedészavarok, a párkapcsolati problémák és a függőségek terén.

Blogbejegyzések itt olvashatók.

Témák:
életközép-válság, gyerek, család, párkapcsolat, válás, elakadás, kamaszok, függőség, alkohol függőség, drogfüggőség, házasság, hivatás, játékszenvedély, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, párkapcsolat hiánya, pártalálás, érzelmi bántalmazás, esküvő, kommunikáció, nárcisztikus kapcsolatok, önismeret, önszeretet, stressz, szingli, veszteség, spiritualitás, gyász, teherbe esés, konfliktuskezelés, életmód, egyensúly, érzelmi jóllét
Helyszínek:
Budapest, 03. kerület
Biatorbágy
Online
Végzettség:

Filozófia, szabad bölcsészet — Pázmány Péter Katolikus Egyetem, 2014
Család-rendszer terapeuta — Család-rendszer Terápiás Műhely, 2017
Mentálhigiénés segítő szak — Károli Gáspár Református Egyetem, 2018

Kínálat

Személyes konzultáció
Téma: életközép-válság, gyerek, család, párkapcsolat, válás, elakadás, kamaszok, függőség, alkohol függőség, drogfüggőség, házasság, hivatás, játékszenvedély, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, párkapcsolat hiánya, pártalálás, érzelmi bántalmazás, esküvő, kommunikáció, nárcisztikus kapcsolatok, önismeret, önszeretet, stressz, szingli, veszteség, spiritualitás

Akármilyen problémával is kezdjük, mindig az emberi kapcsolatainkról van szó, legyen az a jelenlegi vagy a szüleinkkel korábban megélt. A családterápiában alkalmazott módszerek egyéniben is nagyon hatékonyak, ezért a kérdést mindig rendszer-szemléletben közelítem meg. Sok gyakorlatra, dramatikus eszközre lehet ezért számítani — és emiatt rövidebb folyamatra. Pár alkalom alatt már eredményt lehet elérni, van, akinek egy is elég volt, hogy letegye az aktuális problémáját, és persze olyan is van, akinek igénye van hétről hétre visszajárni. A gyerekekkel és kamaszokkal különösen törekszem arra, hogy ne kelljen hosszasan visszajárniuk. 

Helye: Budapest, 3., Toboz utca vagy Biatorbágy, Virág utca
Időtartama: 1-1.5 óra
Ára: 12 000 Ft.
Bejelentkezés: +3670 298 3298, konczorsi@gmail.com

Személyes páros konzultáció
Téma: párkapcsolat, válás, család, drogfüggőség, életközép-válság, alkohol függőség, elakadás, függőség, gyász, gyerek, házasság, játékszenvedély, kamaszok, kapcsolat-függőség, stressz, teherbe esés, veszteség, érzelmi bántalmazás, esküvő, hivatás, kommunikáció, konfliktuskezelés, nárcisztikus kapcsolatok, önismeret, önszeretet, párkapcsolat hiánya, szingli

Kapcsolatainkat rendszerként érdemes felfogni, amelybe beleszületünk, ami által fejlődünk, ami által választ kapunk arra a kérdésre, hogy kik vagyunk mi.

A párterápiás konzultáció esetén elsősorban az egymás közti kommunikációt segítem elő, feltérképezve és egyeztetve az eltérő származási hátteret és értékrendet, segítve a vágyak és szükségletek szabad kifejezését, a konfliktusok feloldását, valamint több egyéb kérdést körüljárunk, de nem elméletben, hanem dramatikus módszerekkel.

Helye: Budapest, 3., Toboz utca vagy Biatorbágy, Virág utca
Időtartama: 1.5 óra
Ára: 18 000 Ft
Bejelentkezés: +3670 298 3298, konczorsi@gmail.com

Online konzultáció
Téma: család, elakadás, életközép-válság, kamaszok, párkapcsolat, válás, alkohol függőség, drogfüggőség, életmód, függőség, gyerek, házasság, hivatás, játékszenvedély, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, önismeret, önszeretet, párkapcsolat hiánya, pártalálás, stressz, egyensúly, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, esküvő, kommunikáció, konfliktuskezelés, nárcisztikus kapcsolatok, szingli, veszteség, spiritualitás

Akármilyen problémával is kezdjük, mindig az emberi kapcsolatainkról van szó, legyen az a jelenlegi vagy a szüleinkkel korábban megélt. A családterápiában alkalmazott módszerek egyéniben is nagyon hatékonyak, ezért a kérdést mindig rendszer-szemléletben közelítem meg. Sok gyakorlatra, dramatikus eszközre lehet ezért számítani — akár online is.

Helye: online
Időtartama: 1-1.5 óra
Ára: 12 000 Ft
Bejelentkezés: +36 70 298 3298, konczorsi@gmail.com

Online konzultáció
Téma: gyerek

Ingyenes online lelki segítségnyújtás a COVID19 idején.

+3670 298 3298
konczorsi@gmail.com

Csoportok

Témák: házasság
Időpont:
Helyszín: Budapest, 2. kerület Alvinci út
Ára: 30000 Ft / alkalom
A nagy napra készülve az esküvő szervezésének izgalmai mellett bizonyára olyan kérdések is foglalkoztatnak, hogy mit jelent valójában az elköteleződés és mire teszel fogadalmat? Hogyan lehet egy életen át működtetni egy házasságot, ráadásul úgy, hogy a családtagok a lehető legboldogabbak legyenek?
Témák: kamaszok, párkapcsolat, gyerek
Időpont:
Helyszín: Budapest, Alvinci utca
Ára: 14 000 Ft
Kiscsoportos önismereti játékra hívunk, amely során lehetőséged lesz ránézni a téged foglalkoztató témádra. Testedet és a többieket használva belső világod megelevenedik, fontos emberi kapcsolataid és énrészeid láthatóvá válnak egy külső színpadon, te pedig beléphetsz a játékba és ott változásokat generálhatsz. Kifejezhetsz, kapcsolódhatsz, elhatárolódhatsz, megpihenhetsz és feltöltődhetsz.