művészetterápia -

művészetterápia

Online csoportos konzultáció

“Ha azt látom, hogy teljesen elfogadsz, akkor és csak akkor tudom neked kimutatni legszeretőbb, legkreatívabb és legsebezhetőbb énemet.” Carl Rogers

Ismétlődnek az életedben helyzetek, kapcsolatok, amelyekben nem érzed jól magad, de szeretnél változtatni?

Önmagunk megismerése egy életen át tartó kalandos és izgalmas folyamat. A nehéz helyzetekből is fel lehet állni, mindenki tud előre lépni önmagához képest. Érzéseink, belső működésünk megértése és kifejezése alkalmas módszer ahhoz, hogy lelkileg megerősödjünk, és rá tudjunk látni a saját folyamatainkra. Ehhez a művészetterápia és a kreatív önkifejezés eszköz és erőforrás. Ez a csoport Neked szól, ha hiszel a változásban, a közösség gyógyító erejében, a személyiségfejlődés lehetőségében!

A csoport célja:
Közös alkotásokon keresztül eljutni az önkifejezésig, saját belső folyamataink egyre jobb megértéséig — ezáltal saját működésünk kézben tartása, kompetenciáink növelése.

Módszer:
Komplex művészetterápia.

Keretek:
Csoporttitok, ami a csoportban elhangzik, az ott is marad. Minősítés és ítélkezés nélküli biztonságos, elfogadó légkör megteremtése. Mindenki annyit oszt meg magából, amennyi számára biztonságos.

Keddenként 17:30 és 20:30 óra között.

Időpontok: március 31. április 7., 21., 28., május 5., 12., 19., 26., június 2., 9., 16., 23., 30.
Az első alkalom ingyenes és nyitott, a második alkalommal történik az elköteleződés.

Ára: Egy alkalom díja 5 000 Ft., 12 alkalom 60 0000 Ft. — kedvezmény kérhető.

Csoportvezető: Dánics Izabella

Bejelentkezés: szamitamiterzel@gmail.com

tovább