Rónaszéki Kriszta - Segítőháló

Rónaszéki Kriszta

Rónaszéki Kriszta
pszichológus

Rónaszéki Kriszta vagyok, pszichológus, viselkedésterapeuta. Fő módszereim a kognitív viselkedésterápia és az EMDR-terápia. Magyarországon szereztem meg a pszichológusi mesterdiplomámat, Angliában posztgraduális egyetemi képzésben a Cardiff Universityn tanultam ABA-terápiát és viselkedésterápiát, a SOTE klinikai szakpszichológusi képzésén pedig a kognitív viselkedésterápiában mélyedhettem el még jobban. Viselkedésproblémák, hiperaktivitás, autizmus, traumafeldolgozás  a szakterületem gyerekeknél illetve a hangulatzavarok, pánikbetegség, szorongás, traumafeldolgozás felnőtt kliensekkel.

8 évet dolgoztam Angliában az angol közegészségügyben és magánpraxisban , 2009 óta dolgozom Magyarországon újra. Pszichológusként dolgoztam szakszolgálatnál is ahol   szakértői vizsgálatokat végeztem és egyéni terápiákat tartottam.

A Koraszülöttek Országos Egyesülete trénereként szülőcsoportokat tartok országszerte és felnőtt önismereti csoportokat vezetek sok-sok éve.

16 éve dolgozom terapeutaként, ha úgy érzi elakadt az úton szeretettel várom.

Kompetenciák:

Felnőttek: pánikzavar, szorongás, depresszió, traumafeldolgozás, gyászfeldolgozás, kognitív viselkedésterápia, EMDR terápia, DBT terápia.
Gyerekek: kognitív viselkedésterápia, komplex felmérés, ADHD és autizmus vizsgálat, TSMT terápia, Alapozó terápia, traumafeldolgozás, szorongás, pánikzavar, gyászfeldolgozás.

Helyszínek:
Budapest, 01. kerület
Gyömrő
Monor
Végzettség:

pszichológus — ELTE PPK, 2008

0