Prumek Bianka -

Prumek Bianka

Prumek Bianka
mentálhigénés szakember

Köszöntöm az oldalamon! Prumek Bianka vagyok, mentálhigiénés segítő szakember. Szakmai hitvallásom szerint a mentálhigiénés segítő kapcsolat, ami a mentálhigiénés konzultációkon jön létre, egy olyan finom, támogató kapcsolat, amelyben a mentálhigiénés szakember feladata, hogy megteremtse azokat a kereteket, azt a közeget, kapcsolatot, amelyben a kliense, a kapcsolat által nyújtott biztonságban megtalálhatja a számára legideálisabb, leginkább önazonos megoldásait életvezetési problémáira. Hiszem, hogy minden embernek önmaga a saját életének szakértője, csak sok esetben a közvetlen környezetének – egyébként jószándékú – tanácsainak köszönhetően ez az ősbizalom elalszik önmagunk irányába. Küldetésemnek tekintem, hogy a segítő kapcsolatban ez az ősbizalom újra feléledhessen és a klienseim megtalálhassák újra a már meglévő belső erőforrásaikat, és azokra építkezve olyan életet élhessenek, amelyet vágynak. Ennek természetesen feltétele, hogy az egyén pszichiátriai betegségben nem szenved. A pszichiátriai betegségek kezelése kizárólagosan klinikai szakpszichológusok és pszichiáter szakorvosok hatáskörébe tartozó feladat.  

Miben tudom én segíteni a klienseimet? 

Csoportos és egyéni segítő kapcsolatokban az alábbi területeken tudok segítséget nyújtani: krízis intervenció, krízis prevenció, veszteségek feldolgozása, életvezetési- és/vagy kapcsolati nehézségek.

Speciális területem továbbá a túlsúlyos – de nem evészavarokkal küszködő! – személyek életmód-váltásának, diétájának kísérése mentális oldalról. Az életem során több, mint 40 kg súlyfeleslegtől szabadultam meg, így releváns, személyes tapasztalattal rendelkezem azokról a lélektani folyamatokról, problémákról, amelyek egy életmód váltás, fogyás és testkép változás során előkerülnek. Küldetésemnek tekintem, hogy minél több diétázót támogathassak abban, hogy az életmód váltás során megérkező mélypontjain átlendüljön, valamint a felmerülő problémákkal, nehézségekkel minél könnyebben megbirkózhasson.

Kompetenciák:

Egyéni és csoportos segítő kapcsolatban dolgozok különösen az alábbi területeken: dietetika, életmód-váltás, krízis intervenció, krízis prevenció, veszteségek feldolgozása, életvezetési- és/vagy kapcsolati nehézségek.
A konzultációs alkalmakon kizárólag pszichiátriai értelemben véve egészséges emberekre terjednek ki a kompetenciáim, ezt kérem konzultációra való jelentkezéskor mindenképp vegye figyelembe.

Témák:
egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, gyász, hivatás, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, női szerepek, önismeret, önszeretet, pártalálás, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, stressz, szexualitás, válás, vállalati krízis, veszteség, testsúly
Helyszínek:
Kecskemét
Online
Végzettség:

Mentálhigiénés segítő szakember – Károli Gáspár Református Egyetem, 2020

Kiegészítő képzések:

Egzisztenciális szorongások oldása, csoportvezetés – Takács Péter, Svéd Krisztina, 2019
Fókuszolás orientált tréner képzés – Magyar Szomato-pszichoterápiás Egyesület, 2019-től jelenleg folyamatban

Elérhetőség:

Kínálat

Online konzultáció
Téma: egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, gyász, hivatás, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, női szerepek, önismeret, önszeretet, pártalálás, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, stressz, szexualitás, válás, vállalati krízis, veszteség

A személyes bemutatkozásomban foglaltaknak megfelelő mentálhigiénés konzultáció a megjelölt témákban.

Ára: 8000 Ft. / 50 perc
Bejelentkezés: +3670 630 8890
prumekbianka@gmail.com

Online konzultáció
Téma: életmód, testsúly

Egy diéta és egy új, a régitől eltérő életmód kialakítása, valamint a test és a testkép folyamatos változása a fiziológiai változásokon túl saját tapasztalatom szerint nagyon sok lelki változást hordoz magában. Ezekkel a változásokkal az életmódot váltók nagyon sok esetben egyedül maradnak, mivel a környezetük nem feltétlenül tudja vagy akarja támogatni a diétázót. Speciális területem a fogyás céljából vagy ételintoleranciából/ételallergiából adódóan diétázó személyek mentálhigiénés kísérése az új életmód kialakításában és az abban felmerülő nehézségeken való átlendülésben és felmerülő problémák megoldásában. A konzultációs alkalmak során az életmóddal kapcsolatos kérdések közül csak a lelki és szervezési oldaláról megközelítve tudok segítséget nyújtani. Amennyiben diéta beállításához, valamint a mozgásprogram kialakításában szüksége van segítségre, úgy kérem dietetikus és edző kollégákat keressen meg.

Ára: 8000 Ft. / 50 perc
Bejelentkezés: +3670 630 8890
prumekbianka@gmail.com

Online konzultáció
Téma: egyensúly

Ingyenes online lelki segítségnyújtás a COVID19 idején.

+3670 630 8890
prumekbianka@gmail.com