Segítők -

Segítők

addiktológiai konzulens
Felépülő függő, szenvedélybeteg segítő vagyok. A fő szakterületem az addiktológiai konzultáció. Az ELTE-TÁTK-n végeztem szociális munkás szakon, majd 2015-ben diplomáztam a SOTE addiktológiai konzultáns szakon. Elsősorban drog- és alkohol függőket és/vagy hozzátartozóikat várom. Több mint 13 éve foglalkozok szenvedélybetegekkel egyéni és csoportos formában. Bennlakásos drogterápiás intézetben dolgoztam hat évig. Emellett 12 évig dolgoztam dr. Csernus Imre alapítványánál szenvedélybetegekkel. (társfüggőkkel, drogfüggőkkel, alkoholistákkal és hozzátartozóikkal)
Témák:
függőség, alkohol függőség, drogfüggőség, játékszenvedély, kapcsolat-függőség
Helyszínek:
Budapest, 05. kerület

Elérhetőség:

+3620 446 3751
info@addikt.hu
addikt.hu
facebook.com/addikt.hu/
1054 Budapest, Szemere u. 19.

 

tovább

szupervizor, mentálhigiénés és HR szakember, neurofeedback tréner
Élethivatásként fogalmazódott meg bennem, hogy olyan emberek segítségére legyek, akik az önmagukban rejlő vagy azon túlmutató problémákkal küzdenek. Szeretném segíteni Őket a boldogulásuk felé vezető út megtalálásában. Ehhez segítséget nyújtanak számomra a szupervizori, mentálhigiénés és neurofeedback területén végzett tanulmányaim és tapasztalataim. Különösen közel áll hozzám a neurofeedback tréneri munka, ami nem csak önállóan, hanem akár a személyes beszélgetések kiegészítéseként is nagyban hozzájárulhat a lelki egészség ápolásához az által, hogy edzi agyunkat, érzelmi és értelmi központunkat.
Témák:
alkohol függőség, család, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi jóllét, függőség, házasság, hivatás, játékszenvedély, kapcsolat-függőség, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, spiritualitás, stressz, szupervízió, testi-lelki harmónia, testi tünetek (önismereti okai), tréning, vezetőfejlesztés, neurofeedback, válsághelyzet, krízis
Helyszínek:
Kecskemét
Online
tovább

szociális munkás, pszichodráma vezető, business coach, szervezetfejlesztő tanácsadó jelölt
Abban a bizonyosságban élek, hogy mindannyiunkban ott van saját kiteljesedett, sikeres, boldog állapotunk. Leginkább az inspirál, ha a hozzám fordulók kísérője lehetek az úton, amin haladva ehhez kerülhetnek közelebb, amin haladva jobban, valódibban érezhetik magukat a bőrükben és a világban. Hiszem, tapasztalom hogy mindannyiukban ott vannak saját megoldásaink a személyiségünk és a külső körülmények adta kihívásokra. A hozzám fordulókat abban támogatom, hogy tisztábban láthassanak rá erőforrásaikra, és reálisabban tudják szemlélni belső és külső lehetőségeiket.
Témák:
egyensúly
Helyszínek:
Online

Elérhetőség:

+3620 926 9765
batri.zsuzsa@gmail.com

tovább

családállító, szomatodráma csoportvezető, születés- és szülésfeldolgozó csoportvezető, coach
Családállítóként segíthetek a hozott mintáid felismerésében és átalakításában. A közös találkozások során megtapasztalhatod milyen érzés egy új, addig ismeretlen úton járni, magad mögött hagyni a régi szokásokat, megküzdési mintákat, hogyan tudsz nagyobb szabadságot megélni az életedben.
Témák:
család, párkapcsolat, teherbe esés, várandósság, szülés, születés, életmód
Helyszínek:
Budapest, 11. kerület
Budaörs
Debrecen

Elérhetőség:

tovább

mentálhigiénés szakember, életvezetési coach, mediátor
Hiszek a szeretet erejében, a tudatosságban, a változásban és a fejlődésben. Azt vallom,  hogy az élet nem más, mint működő emberi kapcsolatok szövevénye. Azt is tudom, hogy a legboldogabbak azok az emberek, akik szeretetteljes emberi kapcsolatokban élnek. És persze elégedettek önmagukkal és az életükkel is. “Az élet nem lehet egész, de attól lehet teljes.” — mondja Pál Feri.  Segítek abban, hogy az önismereti útra lépve teljes életet élj, hogy valami újat varázsolj még a legnehezebb élethelyzetekből is.
Témák:
alkohol függőség, anyagi nehézségek, anyaság, család, drogfüggőség, egészségpszichológia, egyensúly, elakadás, életközép-válság, esküvő, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, függőség, gyász, gyerek, házasság, hivatás, játékszenvedély, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, közvetítés, mediáció, megelőzés, mozgásfejlesztés, nárcisztikus kapcsolatok, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, pénz, pre- és perinatális veszteség, pszichoszomatika, reziliencia, spiritualitás, stressz, szexualitás, szingli, szülés, születés, szupervízió, teherbe esés, testi tünetek (önismereti okai), testi-lelki harmónia, testsúly, tréning, válás, vállalati krízis, várandósság, veszteség, vezetőfejlesztés
Helyszínek:
Budapest, 12. kerület
Online
tovább

család-rendszer terapeuta képzés
A család-rendszer terápia a család gyógyításának azon formája, melyben a terapeuta alkalmazza  a rendszerszemléletet, a főbb családdinamikai jelenségeket, a szerepelméletet, fejlődéselméleteket, és mindezek tükrében értelmezi a kapcsolatokban megjelenő konfliktusokat, elakadásokat,  diszfunkcionalis működéseket, mind az egyén, mind a párkapcsolatok vonatkozásában. Párokkal, családokkal, és egyénileg végzett terápiás munkában is használható.
Témák:
család, gyerek, házasság, kamaszok, párkapcsolat, válás
Helyszínek:
Budapest, 07. kerület

Elérhetőség:

tovább

mentálhigiénés szakember, pszichodráma-vezető, bibliodráma asszisztens, tanár
Alapvégzettségem magyar-német szakos középiskolai tanár (ELTE BTK). Öt gyerekünk van. A gyerekeim már majdnem mind felnőttek. A tanítás mellett az érdeklődésem egyre inkább az emberi sorsok felé irányult. Nemcsak tanítani szerettem volna, hanem támogatni, kísérni, vagy egyszerűen csak a másik ember mellett jelen lenni, meghallgatni. Továbbtanultam. Mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakemberré váltam (SOTE), majd az egyéni kísérés különböző technikáit és módszereit tanultam még évekig, illetve a pszichodrámában képződtem és lettem pszichodráma-vezető és bibliodráma asszisztens (Magyar Pszichodráma Egyesület).
Témák:
anyaság, család, egyensúly, elakadás, életközép-válság, gyász, gyerek, házasság, hivatás, kamaszok, kiégés, konfliktuskezelés, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, spiritualitás, stressz, testi tünetek (önismereti okai), veszteség, elhagyás
Helyszínek:
Kecskemét
Online

Elérhetőség:

tovább

szociálpedagógus
A hozzám fordulókat segítem saját maguk által kijelölt célok felé vezető úton maradni, a fókuszt megtartani, mindeközben felfedezni valódi énjüket, vágyaikat, képességeiket, lényük csodálatosságát. Jellemzően olyan, spirituális szemléletű emberek találnak rám, akik változás, változtatás előtt állnak. Akiket az addigi munkájuk, kapcsolatrendszerük már nem elégít ki, tudják, hogy többre, másra hivatottak, de a döntést halogatják.
Témák:
egyensúly, elakadás, érzelmi jóllét, hivatás, konfliktuskezelés, megelőzés, önismeret, önszeretet, stressz, testi-lelki harmónia, kiégés
Helyszínek:
Tatabánya
Online
tovább

mentálhigiénés szakember, kognitív viselkedésterápiás konzultáns, család-és párterapeuta jelölt
A szakmai életemet nem tudom másképpen elképzelni, mint hogy emberekkel foglalkozzam. Ezt sokféle formában műveltem és művelem. Az üzleti szférában vezetői és készségfejlesztő képzéseket tartok, szervezetfejlesztési folyamatokat kísérek, business coachingokat tartok. Egyéni klienseimnek kognitív viselkedés-és sématerápiás fókuszú konzultációkat vezetek.
Témák:
anyaság, család, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, gyerek, házasság, hivatás, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, reziliencia, stressz, szingli, testi tünetek (önismereti okai), testi-lelki harmónia, tréning, válás, vezetőfejlesztés, veszteség, vállalati krízis
Helyszínek:
Budapest, 11. kerület
tovább

mentálhigiénés és szervezetfejlesztő szakember, szocio- és művészetterapeuta, családterapeuta
Témák:
önismeret, művészetterápia, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, önszeretet, reziliencia
Helyszínek:
Budapest, 05. kerület
Budapest, 07. kerület
tovább

mentálhigiénés szakember, coach
Munkámmal azon vagyok, hogy mindenki megtalálja számára a legjobb döntést, kihasználva saját erőforrásait és adottságait, hogy egy kiegyensúlyozottabb életet élhessen. Munkám során elengedhetetlennek tartom a teljeskörű figyelmet, a feltétel nélküli elfogadást és az empátiát a hozzám fordulók felé. Kevés erősebb ösztönzés létezik az ember életében, mint az a vágy, hogy meghallgassák.
Témák:
anyagi nehézségek, egyensúly, elakadás, esküvő, életközép-válság, életmód, érzelmi jóllét, gyász, házasság, hivatás, kapcsolat-függőség, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, közvetítés, mediáció, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, reziliencia, stressz, válás, veszteség, pre- és perinatális veszteség, egészségpszichológia, női szerepek
Helyszínek:
Budapest, 09. kerület
Online
tovább

mentálhigiénés szakember, mediátor, családterapeuta-jelölt
Dobrai Zoltán vagyok, mentálhigiénés szakember, mediátor, családterapeuta jelölt. Abban hiszek, hogy mindenki lehet a saját élete szakértője, és hogy a kapcsolat egy olyan érték, amiért érdemes dolgozni.  Sok éve vezetek önismereti csoportokat, egyéni mentálhigiénés tanácsadást, pár- és családterápiát.
Témák:
alkohol függőség, anyagi nehézségek, család, drogfüggőség, egyensúly, elakadás, életközép-válság, érzelmi jóllét, érzelmi bántalmazás, esküvő, életmód, függőség, gyerek, gyász, házasság, hivatás, játékszenvedély, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, közvetítés, krízis, mediáció, megelőzés, női szerepek, önismeret, önszeretet, pártalálás, párkapcsolat hiánya, párkapcsolat, pénz, prevenció, pszichoszomatika, reziliencia, spiritualitás, stressz, szexualitás, szingli, testi-lelki harmónia, testi tünetek (önismereti okai), tréning, válás, vállalati krízis, válsághelyzet, várandósság, veszteség, vezetőfejlesztés
Helyszínek:
Országos

Elérhetőség:

+3630 815 3988
hello@dobraizoltan.hu
dobraizoltan.hu
facebook.com/csaladparterapia/

tovább

egyesület
A szenvedélyek mindenkor kettős karakterűek: építő-pozitív, illetve romboló-negatív is lehet lelki fejlettségünktől függően. Célunk a pozitív szenvedélyek erősítése a negatívakkal szemben. Nem erőltetve, hanem tudatosítva már 4 éves korban az egészséges életmód, a sport, a művészetek fontosságát, szükségességét.
Témák:
alkohol függőség, drogfüggőség, egészségpszichológia, életmód, érzelmi jóllét, függőség, gyerek, játékszenvedély, kamaszok, megelőzés, testi-lelki harmónia, tréning, prevenció
Helyszínek:
Országos
tovább

mentálhigiénés szakember, család- párterapeuta, csoportanalitikus csoportvezető, pszichoterapeuta jelölt, szomatodráma csoportvezető
Mióta megtanultam kiejteni és mondatokba helyezni a szavakat, azóta beszélgetek. Hamar rájöttem, hogy kapcsolatot teremteni csak beszélgetéssel tudok. Kerestem azokat a gyerekeket, felnőtteket, akik szívesen szóba állnak velem. Rájöttem, hogy a beszélgetés kincs.
Témák:
család, elakadás, életközép-válság, hivatás, párkapcsolat, válás, önismeret, önszeretet, veszteség, gyerek, kamaszok, házasság
Helyszínek:
Budapest, 02. kerület

Elérhetőség:

tovább

coach
Hella Ildikó vagyok, pedagógus és segítő. A coaching, a kineziológia, a korszakos ábra és saját tapasztalatok, valamint ügyfeleim tapasztalatai alapján segítek, mert semmi nem megy egyedül. A coach képzésen a rendszerállítást mint eszközt tanultuk, és mivel nagyon megfogott, most tanulom a családállítást. Hitvallásom, hogy mindenkiben megvan a saját megoldása, csak segíteni kell önmagában megtalálni. Megértő, ítéletmentes légkört ígérek.
Témák:
anyaság, anyagi nehézségek, család, egyensúly, elakadás, esküvő, életközép-válság, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, gyerek, házasság, hivatás, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, nárcisztikus kapcsolatok, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pénz, stressz, szingli, szupervízió, válás
Helyszínek:
Budapest, 07. kerület
Online

Elérhetőség:

tovább

gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, TSMT terapeuta
Horváth-Veress Zsófia vagyok, gyógypedagógus, fejlesztőpedagógus, TSMT terapeuta és közoktatás vezető. Hivatásként tekintek a munkámra, azzal foglalkozom, amihez értek, amit szeretek. Az eltelt évek alatt sok tapasztalatot szereztem, igyekeztem tudásomat, és módszereimet bővíteni. Tanulmányaim mellett immár 18. éve tapasztalom a gyermekek sokszínűségét, egyéni sajátosságaikat és értékeiket. Célom, hogy minden gyermeket a saját útján segítsünk, a pozitívumokra építve érjünk el fejlődést.
Témák:
anyaság, család, érzelmi jóllét, gyerek, kommunikáció, konfliktuskezelés, mozgásfejlesztés
Helyszínek:
Budapest, 16. kerület

Elérhetőség:

+3670 365 7226
zveress@gmail.com
tsmt16.hu

tovább

pszichológus, viselkedéselemző, coach, OH-kártya instruktor
Hiszek abban, hogy mindenkiben megvan a változáshoz / változtatáshoz vezető akaraterő és belső energia, legyen szó munkahelyi, párkapcsolati, vagy egyéb olyan célokról, amik előre viszik és jobbá teszik az életünket. Azonban ezek a célok, a fejlődéshez vezető utak néha homályosak számunkra, eleinte csak a körvonalakat látjuk.  Az a célom, hogy segíthessek Önnek azon erőforrások felkutatásában, melyek Önt a céljai felé viszik, s amikkel előrébb tud jutni a problémák megoldásában.
Témák:
kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, női szerepek, önismeret, önszeretet, pártalálás, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, reziliencia, stressz, szingli, vezetőfejlesztés
Helyszínek:
Online

Elérhetőség:

tovább

pszichológus
Segítőként hiszek a kapcsolat megtartó erejében. Hiszem, hogy az élmények láthatóvá válása, kimondása tehermentesít és segít megérteni helyzetünket. Hiszem, hogy a reménytelennek tűnő helyzetekben is van lehetőség az erőforrások felkutatására és a kontroll érzet visszaszerzésére. 
Témák:
alkohol függőség, egészségpszichológia, egyensúly, elakadás, esküvő, életmód, érzelmi bántalmazás, függőség, gyász, kapunyitási pánik, női szerepek, önismeret, önszeretet, stressz, teherbe esés, vezetőfejlesztés
Helyszínek:
Budapest, 14. kerület
tovább

pszichológus, mentálhigiénés szakember, krízistanácsadó szakpszichológus jelölt
Az életünk folytonos változás: önmagunk, kapcsolataink, szűkebb- és tágabb környezetünk állandó hullámzása. Az ehhez való alkalmazkodás velünk született tehetség. Ám mindannyian kerülhetünk olyan élethelyzetbe, amikor a hullámok összecsapnak a fejünk fölött, vagy épp elsodor egy erős lökés. Ilyenkor talán nem látjuk a kiutat, elbizonytalanodunk, félhetünk, megsebződünk, egyedül érezhetjük magunkat... Utóbb pedig fontos lehet meglátnunk, és megértenünk a folyamatot, s benne önmagunkat: felismerni saját erőnket, határainkat és lehetőségeinket. Akár támaszra van szüksége, akár a feldolgozáshoz keres segítséget, vagy önismereti útjához kísérőt, pszichológusként társa tudok lenni benne. Professzionális társa, kísérője, támasza egy olyan segítő kapcsolatban, aminek elfogadás, bizalom, kölcsönösség és biztonság az alapja. Hívjon bátran! Várom szeretettel.
Témák:
anyaság, család, egyensúly, elakadás, életközép-válság, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, gyász, gyerek, házasság, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, nárcisztikus kapcsolatok, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, szingli, testi-lelki harmónia, válás, veszteség, nevelési tanácsadás, iskolapszichológia, esküvő, életmód, megelőzés
Helyszínek:
Kecskemét
Online

Elérhetőség:

tovább

szupervizor, család-rendszer terapeuta, mediátor
Hivatásomban a célom az, hogy az emberek minél közelebb kerülhessenek önmaguk és kapcsolataik megértéséhez a magánéletükben és a szakmai életükben egyaránt. Ehhez a tudásomon kívül a nyitott, biztonságot teremtő és empatikus személyiségem, sokszínű módszereket alkalmazó eszköztáram van mellettem útitársul.
Témák:
hivatás, párkapcsolat, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, válás, stressz, reziliencia, házasság, elakadás, család, életközép-válság, gyerek, kamaszok, önismeret, függőség, vezetőfejlesztés, tréning, közvetítés, mediáció, szupervízió
Helyszínek:
Budapest, 13. kerület

Elérhetőség:

+3630 608 6874
mail@kaloattila.hu
kaloattila.hu
facebook.com/kapcsolatok.kaloattila
Budapest 13., Jászai Mari tér 4.

tovább

alapítvány
Oszágos ill. Kárpát medencei gyermek és ifjúság addiktológiai segítő hálózat kialakítása, és szakmai felügyelete. A gyermekek és az ifjúság megsegítése, egészségügyi ártalmak megelőzése és érdekképviselete.
Témák:
alkohol függőség, család, drogfüggőség, egészségpszichológia, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, függőség, játékszenvedély, kamaszok, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, prevenció, önismeret
Helyszínek:
Országos

Elérhetőség:

tovább

klinikai szakpszichológus
Kasza Zsuzsanna vagyok, felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus, pszichodráma vezető és pszichoterapeuta jelölt. A Budai Pszichológus Központ vezetőjeként sok éves tapasztalatom van a segítő munka területén. Együttérzéssel gondolok Önre, amikor problémája megoldásának érdekében segítséget keres. Mindnyájunk életében van, hogy zűrzavar, szenvedés uralkodik körülöttünk, amikor úgy érezzük, hogy az ég szürke… Higgye el, ez nem jelenti azt, hogy a nap örökre eltűnt! A nap ott van, és a felhők felett mindig süt!
Témák:
alkohol függőség
Helyszínek:
Budapest, 01. kerület
Online
tovább

egészségpszichológus
A küldetésem az életemben nagyon egyszerű: segíteni másokat és magamat, hogy kevesebbet szenvedjünk és boldogabbak legyünk. Az a tapasztalatom, hogy ennek elérése egy komplex folyamat, amely magában foglalja a múlt és a személyiségünk alakulásának tűpontos ismeretét, a pozitív odafordulást másokhoz és annak felismerését, hogy a saját boldogságunkat egyedül mi vagyunk képesek létrehozni.
Témák:
krízis, testsúly, kommunikáció, konfliktuskezelés, házasság, párkapcsolat, kapunyitási pánik, szorongás, önismeret, önszeretet
Helyszínek:
Budapest, 01. kerület
tovább

mérnök-közgazdász, coach
Tapasztalataimat az emberekkel való együttműködés és a szervezés terén egy több mint 1000 fős hivatal HR részlegén szereztem. Az egységes képzési rendszer kialakítása és működtetése mellett szakmai gyakorlatos hallgatókat is mentoráltam. Legnagyobb erősségemnek a rendszerszemléletemet tartom, melynek segítéségével a feladatokat összefüggésükben látom és kezelem. Míg hivatali múltamban az informatika és a szakmai részleg között töltöttem be híd szerepet, addig coachként az elérendő célhoz biztosítom a hidat a coacheeknak.
Témák:
anyaság, egyensúly, életmód, érzelmi bántalmazás, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, válás, család, elhagyás, gyász, házasság, kapcsolat-függőség, szingli, veszteség
Helyszínek:
Budaörs
Online
tovább

mentálhigiénés szakember és család-rendszer terapeuta
Szenvedélyesen érdekel a világ, és ami mögötte van. Mindig is csodálattal töltött el az élet, benne az emberek, és az ő belső világuk. Az ösztöneik csakúgy, mint a magasabbra való törekvésük.
Témák:
életközép-válság, gyerek, család, párkapcsolat, válás, elakadás, kamaszok, függőség, alkohol függőség, drogfüggőség, házasság, hivatás, játékszenvedély, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, párkapcsolat hiánya, pártalálás, érzelmi bántalmazás, esküvő, kommunikáció, nárcisztikus kapcsolatok, önismeret, önszeretet, stressz, szingli, veszteség, spiritualitás, gyász, teherbe esés, konfliktuskezelés, életmód, egyensúly, érzelmi jóllét
Helyszínek:
Budapest, 03. kerület
Biatorbágy
Online
tovább

tanácsadó szakpszichológus
Én azt gondolom, hogy minden ami körülöttünk vagy bennünk zajlik, valahol a tudatosságunkból, vagy annak hiányából fakad. Abban is egészen biztos vagyok, hogy sokkal könnyebb magunkat megváltoztatni, mint azt "akarni", "elvárni" hogy a másik, vagy valamilyen környezeti tényező változzon meg. Főleg ezekben az időkben, amikor sorra történnek olyan világesemények, amelyek azt tanítják, mutatják, hogy nem kontrollálhatunk mindent. Néha tudni kell elengedni régi beidegződéseket, és ezzel együtt befogadni új szokásokat, gondolkodási formákat, viselkedéseket. Ehhez olykor óriási erőre van szükség, és talán könnyebben, gyorsabban megy ha egy társunk, egy segítőnk is velünk lesz ezen az úton. Ha valaki engem választ társául a változásban, biztos lehet benne, hogy kitartok, támogatom, erősítem mindaddig amíg teljes biztonsággal nem látja, érzi és használja saját hatalmas erőforrás és tudás-bázisát.
Témák:
anyaság, család, életközép-válság, életmód, érzelmi jóllét, hivatás, kamaszok, kapunyitási pánik, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat hiánya, pre- és perinatális veszteség, reziliencia, spiritualitás, stressz, szexualitás, testi-lelki harmónia, válás, várandósság
Helyszínek:
Online
tovább

coach, mediátor, tréner, párkapcsolati coach és házassági tanácsadó
Kulcsár Krisztina vagyok coach, mentális segítő, alapvégzettségemet tekintve közgazdász. Kb. 20 évvel ezelőtt éreztem úgy, hogy más a hivatásom. Az egészség és a lelki harmónia az utam. Így az elmúlt több mint 15 évet a fejlődésemnek, a képzéseimnek szenteltem, annak érdekében, hogy klienseimet megfelelően tudjam kísérli a fejlődésük útján.
Témák:
anyaság, család, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, gyász, gyerek, házasság, hivatás, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, közvetítés, mediáció, megelőzés, női szerepek, pártalálás, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, reziliencia, stressz, teherbe esés, testsúly, tréning, válás, vállalati krízis, vezetőfejlesztés, veszteség, esküvő, nárcisztikus kapcsolatok
Helyszínek:
Budapest, 01. kerület
Budapest, 11. kerület
Tata
tovább

mentálhigiénés szakember, relaxációs gyakorlatvezető
Mentálhigiénés szakemberként a munkám leginkább a pszichológiai prevenció hitvallásán alapszik. Amikor úgy érzed, hogy a belső egyensúlyt keresed, vissza szeretnél találni Önmagadhoz, jó helyen jársz!
Témák:
család, elakadás, hivatás, párkapcsolat, önismeret, anyagi nehézségek, életmód, érzelmi bántalmazás, gyerek, házasság, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kommunikáció, konfliktuskezelés, nárcisztikus kapcsolatok, női szerepek, önszeretet, párkapcsolat hiánya, pártalálás, pénz, stressz
Helyszínek:
Budapest, 01. kerület
Online

Elérhetőség:

tovább

szociális szakgondozó, szenvedélybeteg segítő
Egy idő után a megélt tapasztalataimmal elkezdtem más, hasonló sorsú embereknek is segíteni, ezáltal kamatoztatva a megszerzett tudásomat. 2010-ben hívtak meg segítőnek dolgozni egy rehabilitációs otthonba, a Hivatásőrző Házba, Leányvárra, ahol saját élményű segítőként kísérhettem a házba kerülő sorstársak felépülését. Munkám során egyéni beszélgetésekben, terápiás csoportokon, kirándulásokon és sok más egyéb program alkalmával találkoztam a házban gyógyuló szenvedélybetegekkel.
Témák:
alkohol függőség, drogfüggőség, játékszenvedély, kapcsolat-függőség, függőség, házasság, párkapcsolat hiánya
Helyszínek:
Online

Elérhetőség:

tovább

munka- és szervezetpszichológus, tréner
Mészáros Nóra munka- és szervezetpszichológus vagyok. Pályámat közgazdászként kezdtem, és a HR-szakmában eltöltött több mint 10 év után váltottam a segítő hivatásra.Keressen bizalommal, ha beszélgetőtársat, külső nézőpontot keres saját magának / cégének munkahelyi, illetve az ahhoz kapcsolódó magánéleti kihívások megoldására.
Témák:
anyagi nehézségek, anyaság, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi jóllét, hivatás, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, női szerepek, önismeret, pénz, reziliencia, stressz, tréning, vállalati krízis, vezetőfejlesztés, alkohol függőség, veszteség
Helyszínek:
Budapest, 11. kerület
Online

Elérhetőség:

tovább

mentálhigiénés szakember
Ökológusként és mentálhigiénés segítő szakemberként abban hiszek, hogy a természettel való kapcsolódásunk gyógyító és megtartó erejű. Munkámban ezért különös figyelmet szentelek az ökoterápiás szemléletű megközelítésre, a természetben való jelenlét lelki egészségvédő és prevenciós hatásaira.
Témák:
anyaság, egyensúly, elakadás, érzelmi jóllét, gyász, hivatás, megelőzés, női szerepek, önismeret, reziliencia, stressz, válás, veszteség
Helyszínek:
Szeged
tovább

filozófus, filozófiai tanácsadó
Nemes László vagyok, filozófus, bioetikus, a Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének oktatója. Emellett filozófiai praxissal foglalkozom, az egyéni konzultáció mellett csoportos filozófiai beszélgetéseket szervezek. Önkéntesként évek óta tartok "filozófiai kávéház" néven csoportos beszélgetéseket az Ébredések Alapítvány közösségi pszichiátriai intézményében. Olyan embereknek tudok segítséget nyújtani, akik szívesen gondolkodnak és beszélgetnek az élet nagy kérdéseiről, akár életük egy kritikus időszakában, akár bármikor.
Témák:
önismeret, válsághelyzet, életmód, érzelmi jóllét, filozófia
Helyszínek:
Budapest, 08. kerület
Online

Elérhetőség:

tovább

life- és nyelvi coach
Üdvözöllek! Novák Emese vagyok, life coach és nyelvi coach. Szívesen meghallgatlak, és támogatlak, ha úgy érzed, hogy: nem készültél még fel a változásra el vagy veszve az érzelmeidben kevésbé tudsz beszélni a problémádról, mégis jól esne beszélni valakivel róla nehezen tudsz boldogulni a kialakult konfliktushelyzettel (pároddal, barátoddal, kollégáddal, főnököddel, rokonnal) mélyebb önismeretre vágysz sok negatív tapa
Témák:
egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi jóllét, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, önismeret
Helyszínek:
Budapest, 09. kerület
Online
tovább

pszichológus, szomatodráma szakember
Pszichológusként szenvedélyesen érdekel a test és a psziché kapcsolata, a gyógyuláshoz vezető utak, melyek — úgy hiszem — önmagunkhoz vezető utak is egyben. Foglalkoztat, hogyan lehetünk boldogabbak, egészségesebbek, mit tehetünk önmagunkért, és hogyan élhetünk harmóniában szűkebb és tágabb környezetünkkel. Hitemet aktívan gyakorló reformátusként a lélektan és a spiritualitás határterületei is magával ragadnak.
Témák:
egészségpszichológia, pszichoszomatika, spiritualitás, önismeret, önszeretet, testi-lelki harmónia, testi tünetek (önismereti okai), párkapcsolat, család
Helyszínek:
Budapest, 15. kerület
Online
tovább

diplomás szociális munkás, szenvedélybeteg segítő, coach, család-rendszer-terapeuta jelölt és családkonzulens jelölt
Orsolics Zénó vagyok, immáron 19 éve segítem a hozzám forduló felnőtteket és kamaszokat.Egyik erőforrásom, hogy megjártam nagy mélységeket, ahol megtapasztaltam az elesettséget, a rászorultságot. Hat évig drogfüggő voltam majd egy bentlakásos terápia által megváltozott az életem és a segítő pályát választottam. Ennek már 20 éve.Elsősorban magammal kellett megküzdenem. Az önismeretet egy élethosszig tartó folyamatnak látom. Ebből kifolyólag az igazán kényes üzleti vagy magánéleti kérdésekben tudok neked segíteni.
Témák:
alkohol függőség, anyagi nehézségek, család, drogfüggőség, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, függőség, házasság, hivatás, játékszenvedély, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, közvetítés, megelőzés, nárcisztikus kapcsolatok, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, pénz, pszichoszomatika, reziliencia, spiritualitás, stressz, testi tünetek (önismereti okai), testi-lelki harmónia, testsúly, tréning, válás, vállalati krízis, vezetőfejlesztés, veszteség
Helyszínek:
Budapest, 12. kerület
Online
tovább

Alexander technika tanár
Saját mozgásszervi problémáim és fájdalmaim vezettek arra, hogy pályát módosítsak és azzal foglalkozzak, amit a leghatékonyabbnak találtam. Az Alexander technika segítségével hetek alatt elmúltak az évek óta tartó fájdalmaim. Azóta is folyamatosan képezem magam, hogy minél eredményesebbek legyenek az óráim.
Témák:
stressz, testi-lelki harmónia, mozgásfejlesztés
Helyszínek:
Budapest, 02. kerület
tovább

szomatodráma szakember és addiktológus természetgyógyász
Lelkesedem a munkámért, szeretem az átélt szakmai tapasztalataimat egyszerűen, gyakorlatiasan – néha nyersen – összefoglalni, új definíciókat alkotni; bizonyos témákat – függőség, fogyás, önismeret és gyógyulás – átkeretezni, újrafogalmazni.
Témák:
elakadás, függőség, alkohol függőség, drogfüggőség, játékszenvedély, kapcsolat-függőség, testi tünetek (önismereti okai), gyerek, kamaszok, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, érzelmi bántalmazás, nárcisztikus kapcsolatok, anyagi nehézségek, család, kommunikáció, konfliktuskezelés, női szerepek, pszichoszomatika, egészségpszichológia, spiritualitás
Helyszínek:
Budapest, 02. kerület
tovább

pszichológus
Az ELTE-n végeztem pszichológusként, és bár dolgoztam is a szakmámban, valahogy sehogy sem találtam a helyem a hivatásomban. Három gyermekem születése után ismét éreztem a hívást, úgyhogy elvégeztem a személyközpontú tanácsadó képzést. Útközben találtam rá a Gestaltra, és egyből tudtam, hogy végre a helyemen vagyok.
Témák:
anyagi nehézségek, család, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, gyász, gyerek, házasság, kommunikáció, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, stressz, szexualitás, testi tünetek (önismereti okai), válás, várandósság, veszteség
Helyszínek:
Budapest, 03. kerület
Budapest, 13. kerület
Online
tovább

mentálhigénés szakember
Köszöntöm az oldalamon! Prumek Bianka vagyok, mentálhigiénés segítő szakember. Szakmai hitvallásom szerint a mentálhigiénés segítő kapcsolat, ami a mentálhigiénés konzultációkon jön létre, egy olyan finom, támogató kapcsolat, amelyben a mentálhigiénés szakember feladata, hogy megteremtse azokat a kereteket, azt a közeget, kapcsolatot, amelyben a kliense, a kapcsolat által nyújtott biztonságban megtalálhatja a számára legideálisabb, leginkább önazonos megoldásait életvezetési problémáira. Hiszem, hogy minden embernek önmaga a saját életének szakértője, csak sok esetben a közvetlen környezetének – egyébként jószándékú – tanácsainak köszönhetően ez az ősbizalom elalszik önmagunk irányába. Küldetésemnek tekintem, hogy a segítő kapcsolatban ez az ősbizalom újra feléledhessen és a klienseim megtalálhassák újra a már meglévő belső erőforrásaikat, és azokra építkezve olyan életet élhessenek, amelyet vágynak.
Témák:
egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, gyász, hivatás, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, női szerepek, önismeret, önszeretet, pártalálás, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, stressz, szexualitás, válás, vállalati krízis, veszteség, testsúly
Helyszínek:
Kecskemét
Online

Elérhetőség:

tovább

kineziológus, szomatodráma szakember, alternativ képességfejlesztő, OH-kártya instruktor
Mindig nyitott és érdeklődő voltam az emberek és a világ dolgai felé, szeretem figyelni és hallgatni őket, szeretem a különbözőségünket. Nincs jó és rossz, mindennek oka van. Talán ebből a kiváncsiságból indult, hogy elkezdett foglalkoztatni, hogyan hatnak ránk a gyógynövények, a környezetünk és a kultúra, amiben élünk. Kisgyerekként sokat kérdezősködtem, majd olvastam ezekről a dolgokról, mígnem azon kaptam magam, hogy beiratkoztam az első képzésre, ahol elkezdődött valami és azzá válhattam ami mindig is lenni szerettem volna....
Témák:
anyaság, család, egyensúly, elakadás, életmód, gyerek, kamaszok, kapunyitási pánik, megelőzés, mozgásfejlesztés, női szerepek, önismeret, önszeretet, pszichoszomatika, reziliencia, stressz, testi tünetek (önismereti okai)
Helyszínek:
Budapest, 14. kerület

Elérhetőség:

tovább

pszichológus
Okleveles egészségpszichológus, klinikai szakpszichológus-jelölt, orvos- és egészségtudományi PhD doktorjelölt, a Magyar Honvédség tartalékos tisztje százados rendfokozatban, a Doktoranduszok Országos Szövetsége – Orvos- és egészségtudományi Osztály alapító- és elnökségi tagja, a Debrecen PsyCare csoport koordinátora. Minősített pedagógus, számos magyar egyetemen óraadói tapasztalattal rendelkező oktató valamint a szociális ágazatban dolgozó pszichológus. Egykori Köztársasági ösztöndíjas, illetve a Nemzet Fiatal Tehetsége címet kétszer is elnyert ösztöndíjas, 2011 óta rendszeresen publikáló aktív kutató jelenleg 26 tudományos közleménnyel.
Témák:
alkohol függőség, család, drogfüggőség, egészségpszichológia, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, függőség, gyász, házasság, hivatás, játékszenvedély, kapcsolat-függőség, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, mozgásfejlesztés, önismeret, önszeretet, pénz, pszichoszomatika, reziliencia, spiritualitás, stressz, testi-lelki harmónia, testi tünetek (önismereti okai), testsúly, tréning
Helyszínek:
Debrecen
tovább

life & business coach, NLP tréner, kommunikációs szakember és újságíró
S. Tóth Márta okleveles nemzetközi senior Life és Business Coach (ICF tag), NLP Coach & NLP Tréner, Személyiség-, üzletfejlesztő, Kommunikációs szakember, újságíró. A különböző televíziós műsorok népszerű meghívott vendége /szakértője, valamint a JelenLét by S. Toth Marta vlog megálmodója és műsorvezetője. Márti nevéhez fűződik a Lineo International Consulting Kft. és a Coaching, NLP & Mediation International Academy by S. Toth Marta megalapítása, valamint a méltán ismert és elismert Lineo CoachingTM márkavédett coaching, NLP és tanítási módszer megalkotása. Kitartását és elhivatottságát minden szakmai területén bizonyította. Előadásait és tréningjeit nagy siker övezi, szakmájának megbecsült és elismert tagja.
Témák:
anyagi nehézségek, anyaság, család, egészségpszichológia, egyensúly, elakadás, érzelmi jóllét, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, gyerek, gyász, házasság, hivatás, játékszenvedély, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, közvetítés, mediáció, nárcisztikus kapcsolatok, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, pénz, stressz, spiritualitás, szingli, szülés, születés, testi tünetek (önismereti okai), testi-lelki harmónia, testsúly, tréning, válás, vállalati krízis, várandósság, veszteség, vezetőfejlesztés
Helyszínek:
Budapest, 14. kerület
tovább

tanácsadó szakpszichológus, Bálint csoport vezető
Munkámban arra törekszem, hogy minden hozzám forduló ember megérezze saját erejét és felismerje a benne rejlő megoldási lehetőségeket. Aki vállalkozik a változtatásra, nagy munkába kezd és minden tiszteletet és türelmet megkap ehhez az együttműködésünk során. Nincs tabu téma, bármit fel lehet hozni. A meglepőnek tűnő gondolatok és múltbeli események is értelmet nyerhetnek egy új szemszögből. Munkánk során a kliensek által nyújtott tempó a meghatározó, együttműködésünk ütemezése és ritmusa is illeszkedik az egyéni adottságokhoz.
Témák:
család, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, gyász, gyerek, hivatás, kamaszok, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, nárcisztikus kapcsolatok, párkapcsolat, pszichoszomatika, stressz, szupervízió, testi-lelki harmónia, vállalati krízis
Helyszínek:
Érd
Online
tovább

pszichológus, MBCT mindfulness oktató, NLP master practitioner — coach, OH kártya instruktor
Pszichológiai konzultációval, tanácsadással, coachinggal, önismereti-személyiségfejlesztő, stresszkezelő  tréningekkel, mindfulness tréningek vezetésével foglalkozom. 20 éve segítem a hozzám fordulókat lelki, életvezetési, kapcsolati problémáik esetén, integratív, pozitív, jövő- és célorientált szemléletben.
Témák:
anyaság, család, egészségpszichológia, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, függőség, gyerek, gyász, házasság, hivatás, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, krízis, mediáció, megelőzés, nárcisztikus kapcsolatok, nevelési tanácsadás, női szerepek, önismeret, önszeretet, pártalálás, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pre- és perinatális veszteség, prevenció, pszichoszomatika, reziliencia, spiritualitás, stressz, szingli, szorongás, szülés, születés, teherbe esés, testi-lelki harmónia, testi tünetek (önismereti okai), testsúly, tréning, válás, válsághelyzet, várandósság, vezetőfejlesztés, veszteség
Helyszínek:
Budapest, 04. kerület
Online
tovább

író, újságíró, mentálhigiénés szakember, gyásztanácsadó
Mentálhigiénés szakemberként, gyásztanácsadóként gyászolókat segítek. Ide tartozik a hozzátartozó halála, vagy a pre- és perinatális veszteség, de ide tartozik a válási veszteség is, amely szintén nehéz gyásszal járó folyamat. Érzelmi elsősegélyt nyújtok váratlan munkahelyi halál okozta krízishelyzetben a munkatársak számára csoportos formában.
Témák:
gyász, válás, veszteség, pre- és perinatális veszteség
Helyszínek:
Budapest, 02. kerület
Online

Elérhetőség:

tovább

mentálhigiénés szakember
Mentálhigiénés segítőként kísérőd vagyok a magad által választott úton. Találkoztam már elakadásokkal magam is. Anya vagyok 3 kamasz gyerekkel és 20 éve feleség. 10 éve működtetek egy Baba-Mama központot. Tudom, hogy nincs veszett helyzet, csak olyan, ami annak mutatja magát, amíg nem találunk egy másik nézőpontot. Amíg nem világítjuk meg halvány fénnyel egy másik irányból, hogy valami új forma bontakozhasson ki belőle. A segítő beszélgetések során megpihenhetsz. Lesz elég időd feltöltődni, leltárba venni az eszközeidet, felfedezni új, friss belső erőforrásokat.
Témák:
anyaság, család, gyerek, házasság, női szerepek, párkapcsolat, kommunikáció, konfliktuskezelés, életközép-válság, gyász, veszteség, egyensúly, elakadás, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, kamaszok, önismeret, önszeretet, reziliencia, spiritualitás, stressz, testi-lelki harmónia
Helyszínek:
Budapest, 13. kerület

Elérhetőség:

tovább

pszichológus, pszichodramatista, coach, CMC
Részt vettem szociológia és oktatáspolitikai valamint pszichológiai kutatásokban. Dolgoztam szociális munkásként, ácsként, repülőgép szerelőként vagy szakácsként, segítettem gyerekeket és szülőket nevelési tanácsadóban. Játszottam színészként színházban és filmekben, részt vettem underground performance-okban és kiállításokon képzőművészként. Zenéltem az URH-ban. Pszichológusi és személyközpontú facilitátor képesítéssel is rendelkezem, 1984-óta végzek pszichológusi munkát. Pszichológiát oktattam tanítóképző főiskolán. A legkülönfélébb csoportmunkákat irányítottam, valamint pszichodráma csoportokat vezettem és vezetek. Dolgoztam és dolgozom trénerként, szervezetfejlesztő tanácsadóként és Executive Coach-ként, magyar és multinacionális cégek vezetőivel.
Témák:
elakadás, életmód, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, krízis, önismeret, párkapcsolat, stressz, szorongás, testi tünetek (önismereti okai), válsághelyzet, veszteség, család, esküvő, gyerek, házasság, kamaszok, válás
Helyszínek:
Budapest, 08. kerület
Online
tovább

szomatodráma játékvezető
A szomatodráma – mint játékos, élményszerű, érzelmekben gazdag önismereti módszer – segítségével kísérem a hozzám fordulókat egyénileg és csoportban is. A testi tünetek és életvezetési elakadások lelki hátterének feltárását támogatom. Abban hiszek, hogy nem azonnal a megoldást kell keresni. Érdemes megismerni azt, ami van: milyen érzéseket, gondolatokat, hiedelmeket hordozunk a belső világunkban. Minél részletgazdagabb képet kapunk magunkról, annál inkább képessé válunk az önmagunkkal való együttérzés és szeretetteljes viszonyulás kialakítására. A gyógyulás és a változás nem cél, hanem az önismereti élményszerzés mellékhatásaként szokott bekövetkezni.
Témák:
anyaság, család, egyensúly, elakadás, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, függőség, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, nárcisztikus kapcsolatok, női szerepek, önismeret, önszeretet, pártalálás, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pszichoszomatika, spiritualitás, szexualitás, teherbe esés, testi-lelki harmónia, testi tünetek (önismereti okai), életközép-válság, gyerek, házasság, hivatás, kiégés, stressz, szingli, testsúly, válás
Helyszínek:
Budapest, 02. kerület
Balassagyarmat
tovább

mentálhigiénés segítő szakember
Mentálhigiénés segítő vagyok, alapvégzettségemet tekintve pedig mérnök. A családomban megélt elhúzódó, súlyos veszteségeken alapuló krízis kapcsán kezdtem tudatosan képezni magam, elsőként a Károli Gáspár Református Egyetem Mentálhigiénés segítő Szakán, majd a  Magyar Pszichodráma Egyesület önismereti csoportjaiban és a jelenleg is zajló Család-rendszer Terápiás Műhely kurzusain.
Helyszínek:
Budapest, 02. kerület
Online

Elérhetőség:

tovább

pszichológus
Szabados Sándor vagyok, pszichológus. A Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia mesterképzésén, klinikai-egészségpszichológia szakirányon végeztem. Közel húsz éve dolgozom segítői pályán. “Azért vagyunk itt, hogy átsegítsük egymást ezen az egészen, bármi is legyen az.”
Témák:
elakadás, életközép-válság, életmód, hivatás, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, önismeret, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, reziliencia, válás
Helyszínek:
Budapest, 13. kerület

Elérhetőség:

tovább

coach, ifjúsági szakértő, tanár
Szabó András vagyok, a Budai Pszichológus Központban dolgozom ifjúságszakértőként és coachként. Hitvallásom, hogy van élet a problémán túl. Bármi elromolhat bennünk és közöttünk, és ha magunkat vagy másokat vádoljuk érte, az még nem segít. Egy tartós krízis nagyon legyengít, hosszan és tehetetlenül vergődünk benne. Segítségre azért van szükségünk, hogy visszakaphassuk saját magunkat, hogy érdekes, kapcsolatképes és figyelemre méltó emberek vagyunk. Válsághelyzeteink arra is tanítanak, hogy változásra van szükségünk. A változáshoz talán először azt kéne megértenünk és elfogadnunk, ahogyan most élünk. Ha egyedül nem megy, segítséggel még lehetővé válhat a kívánt változás.
Témák:
kapunyitási pánik, függőség, család, párkapcsolat, gyerek, kamaszok, kommunikáció, konfliktuskezelés, krízis, válsághelyzet
Helyszínek:
Budapest, 01. kerület

Elérhetőség:

+3630 460 4648
raszab@gmail.com

tovább

klinikai és mentálhigiénés szakpszichológus, család- és párterapeuta jelölt
Munkám során nagy hangsúlyt fektetek az empatikus, elfogadó légkör megteremtésére. Mind felnőttekkel, mind gyermekekkel foglalkozva fontosnak tartom a bizalom kialakítását, mely hozzásegít az „itt és most” megéléséhez, a kapcsolat erejének megtapasztalásához. Tapasztalataim szerint felnőtt életünk, illetve a párkapcsolat krízisei felismerhetőek arról, hogy kibillenünk az addigi egyensúlyból, így az eddigi megoldásaink immár nem működnek. A gyerek esetében ezzel ellentétben a változás folyamatos, ám ha ez a fejlődés elakad, akkor a gyerekek változatos jelekkel – „tünetekkel” – jelzik.
Helyszínek:
Budapest, 11. kerület
Budapest, 14. kerület
Budapest, 18. kerület
Online
tovább

szomatodráma játékvezető (egyéni és csoportos), alkotó-fejlesztő metamorphoses-meseterapeuta, jungiánus asztrológus
A jungiánus asztrológiai konzultációs gyakorlatomban az önismereti munka áll a középpontban. Már a kezdeteknél ösztönösen nyúltam az „embermesékhez”, hogy ezzel is hatékonyabb, emberközelibb, átélhetőbb legyen az archetipikus emberi mintázatokkal való ismerkedés a konzultációk során.
Témák:
anyaság, család, egyensúly, elakadás, életközép-válság, érzelmi jóllét, gyász, házasság, hivatás, kommunikáció, konfliktuskezelés, krízis, megelőzés, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, prevenció, stressz, szorongás, testi-lelki harmónia, testi tünetek (önismereti okai), válsághelyzet, veszteség, életmód, női szerepek, válás
Helyszínek:
Budapest, 12. kerület
Online
tovább

mentálhigiénés szakember jelölt, családállító
Kedves Olvasóm, tapasztalatom szerint segíteni a bizalom, a felelősségvállalás, az elfogadás, az empátia jegyében és a szeretet által lehetséges. Én is így kaptam segítséget. Nekem is meg kellett dolgoznom a lelki egyensúlyomért. Korán ért az első veszteség és nagyon fájt. Nehezen küzdöttem meg a gyásszal és hosszú időmbe tellett az elengedés. A párkapcsolataimban és a gyereknevelésben is számtalan kihívással találkoztam. Ma ezeket úgy értékelem, hogy a sorsom lehetővé tette, hogy megtapasztaljam az élethelyzetek mindkét oldalát, és ezáltal még jobban megértsem a gondjaikkal hozzám forduló embereket. A tapasztalatok által tanultam meg értékelni az életet és váltam még megértőbbé mások szenvedése és fájdalma iránt.
Témák:
család, elakadás, életmód, érzelmi jóllét, gyász, kommunikáció, konfliktuskezelés, megelőzés, női szerepek, önismeret, önszeretet, párkapcsolat, párkapcsolat hiánya, pártalálás, spiritualitás, stressz, szingli, teherbe esés, veszteség, anyaság, esküvő
Helyszínek:
Budapest, 03. kerület
tovább

képzőművészet-terapeuta, képzőművész, pedagógus
Foglalkozásaimon a képzőművészet eszközeit felhasználva dolgozunk különféle problémáink feldolgozásán és megértésén. Festünk, rajzolunk egy-egy téma kapcsán, és ezt követően megbeszéljük, hogy kiben milyen folyamatok zajlottak az alkotás folyamán, milyen érzések, milyen emlékek bukkantak fel.
Helyszínek:
Budapest, 08. kerület
Online
tovább

mentálhigiénés szakember
Tóth László — jelenleg a következő címkéket helyezhetem a nevem mellé: mentálhigiénés szakember, teológus. Nagyváradon születtem, Kolozsváron jártam egyetemre, lelkészként szolgáltam, családgondozónak álltam, majd szerhasználó tinédzser fiúkkal dolgoztam évekig egy bentlakásos otthonban — 15 éve foglalkozom hivatásszerűen emberekkel. Szerteágazó tapasztalataim higgadtságra tanítottak. 
Témák:
család, egészségpszichológia, egyensúly, elakadás, életközép-válság, esküvő, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, házasság, kamaszok, kommunikáció, konfliktuskezelés, párkapcsolat, spiritualitás, stressz, válás, reziliencia
Helyszínek:
Budapest, 13. kerület
Online
tovább

pszichológus, coach, autogén tréner
Pályámat gazdálkodási irányban kezdtem, dolgoztam multinacionális szférában, családi-, illetve kis- és középvállalkozásokban, különböző beosztásokban – többek között marketing, pénzügy, kutatás, beszerzés, ügyfélkapcsolat – melyek mind az üzleti gondolkodásmód különböző aspektusaival ismertettek meg. A szervezetek megismerése, átlátása, fejlesztési potenciálja mindig is érdekelt, de egyre inkább húzott a szívem az emberekkel való foglalkozás, a tanítás és a pszichológia irányába. Így gazdasági pályámmal párhuzamosan megkezdtem pszichológiai tanulmányaimat a Károli Gáspár Református Egyetemen (BA), majd a Szegedi Egyetemen (MA), ahol iskola- és tanácsadó pszichológusként végeztem. A pszichológus képzés mellett autogén tréneri képesítést szereztem, mely a stresszkezelésben és az önismeretben is igen hasznos. Business coaching képzettségem a közgazdász-pszichológus gondolkodásom, tapasztalataim ötvözése. A folyamatos önismereti munkám pedig az alapokat adja, mely véleményem szerint nélkülözhetetlen a megfelelő és minőségi közös munkához.
Témák:
anyagi nehézségek, egyensúly, elakadás, életközép-válság, életmód, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, függőség, hivatás, kamaszok, kapunyitási pánik, kiégés, kommunikáció, konfliktuskezelés, közvetítés, mediáció, megelőzés, női szerepek, önismeret, reziliencia, spiritualitás, stressz, szülés, születés, testi tünetek (önismereti okai), testi-lelki harmónia, tréning, vállalati krízis, vezetőfejlesztés, várandósság
Helyszínek:
Budapest, 02. kerület
Tiszakécske
tovább

mentálhigiénés szakember, meddőség-termékenység témában
Egykori érintettként, lombikos anyukaként, mentálhigiénés szakemberként és empatikus, odafigyelő, kíváncsi, nyitott emberként figyelek rád és kísérlek téged, ha még nem érkezik hozzátok várva várt gyermeketek. Kapcsolódunk, kérdezhetsz, válaszolok, elmondhatod, megértelek, nem ítélkezem, együttérzek, sírhatsz, dühönghetsz, új nézőpontokat kapsz, önbizalmat nyersz, nevetünk is, rálátsz, felismered, megkönnyebbülsz. Nincsenek tabuk. Csak jó kérdés van. Lehetsz őszinte.Fontos vagy — te vagy a fontos.
Témák:
család, gyerek, női szerepek, várandósság, önismeret, szülés, születés, teherbe esés, pre- és perinatális veszteség, veszteség, anyaság
Helyszínek:
Budapest, 11. kerület
Online

Elérhetőség:

tovább

szomatodráma szakember, three in one concepts-, touch for health-, edu-kineziológia -, wellness kineziology- kineziológus
Nő, Édesanya, Társ, Barát, Feleség, az Élet tanulója, és a hozzám fordulók tanuló társa. Minden pillanatban érdekel mi szükséges ahhoz, hogy valami jobbá váljon, elmozduljon a beszorultságból, és megajándékozzon az Élet gazdagságából.
Témák:
anyaság, család, egyensúly, elakadás, életközép-válság, érzelmi jóllét, hivatás, önismeret, önszeretet, stressz, testi tünetek (önismereti okai)
Helyszínek:
Mohács
Online
tovább

pszichológus, pár-és családterapeuta jelölt, tanácsadó szakpszichológus-jelölt, OH-kártya instruktor
Pszichológusként részben egyéni tanácsadással, nagyrészt azonban pár-és családterápiával foglalkozom, látásmódom tehát alapvetően a rendszerszemléletre épül. Arra, hogy egy családban mindenki hatással van a többiekre, függetlenül attól, hogy hetero- vagy homoszexuális kapcsolatokról beszélünk. Ennek megfelelően, nem az események okait keressük vagy a gyakran elhangzó „kinek a hibája” kérdésre adható választ, hanem az összefüggéseket: ki mivel járul hozzá egy adott nehézség megjelenéséhez? Hogyan tudjuk megtámogatni azt, hogy jobban működjenek a családi kapcsolatok? Mire van szükség a hatékonyabb kommunikációhoz? Egy párkapcsolatban, ahol nehézségek ütik fel a fejüket, hatalmas erőforrás az, ha ezt felismerik és segítséget kérnek.
Témák:
család, anyaság, életközép-válság, esküvő, gyerek, házasság, kamaszok, kommunikáció, konfliktuskezelés, párkapcsolat, pénz, szexualitás, válás, elakadás, női szerepek, teherbe esés, várandósság
Helyszínek:
Budapest, 07. kerület
Online

Elérhetőség:

tovább

pszichológus
Pszichológusként hiszem, hogy segítő beszélgetéssel megőrizhetjük mentális egészségünket és megóvhatjuk önmagunkat a nehéz élethelyzetekben is. Munkám során az ilyen időszakokban feltörekvő negatív gondolatok és önkárosító tevékenységek okozta stressz, frusztráció és szorongás feloldására törekszem.
Témák:
alkohol függőség, anyagi nehézségek, család, drogfüggőség, elakadás, érzelmi bántalmazás, érzelmi jóllét, függőség, gyász, kamaszok, kapcsolat-függőség, kapunyitási pánik, kiégés, megelőzés, önismeret, párkapcsolat, stressz, szexualitás, testsúly
Helyszínek:
Bécs
Online

Elérhetőség:

+4367 762 545 774
zolyomijulia@gmail.com

tovább

Szűrő

Témák:
Helyszínek: