Esküvő előtt — online tanfolyam pároknak (17 nap) -

Esküvő előtt — online tanfolyam pároknak (17 nap)

Orsi Koncz
Koncz Orsi
pároknak
22.000 Ft
  • 23 students
  • 20 lessons
  • 0 quizzes
  • 17 day duration
23 students

Kedves Pár,

Megérkeztetek egymáshoz és most ide, ehhez a kurzushoz, hogy magatokon és a kapcsolatotokon dolgozzatok. Bár ez valódi önmunkát jelent, és remélhetően az egész további közös életetekre szóló pozitív hatással lesz, igyekeztünk szórakoztatóan összeállítani, és ti se feletkezzetek el a játékosságról. 

A következő napok feladatai segítenek nektek abban, hogy tisztábban lássatok rá az eredeti szándékaitokra, önmagatokra, a másikra, a kettősötökre és a közös céljaitokra, de használjátok ezeket a feladatokat úgy, hogy a kidolgozásuk közös időtöltésnek is kellemes legyen.

Feltehetően esküvő előtt álltok, és az is lehet, hogy éppen elhalasztottátok a szertartást a világban kialakult helyzet miatt. Ha emiatt több időtök van most, akkor bátran ajánljuk, hogy akár naponta haladjatok, minden nap 1-2 órát szabaddá téve. Ha azonban ez így sok, választhatjátok a 2-3 napi vagy akár hetente való haladást is. 

Ha valamelyik feladat egyikőtöknek nem megy, nyugodtan hagyjátok ki, válasszatok mást vagy térjetek rá vissza később. De fontos, hogy a feladatok befejezése után beszélgessetek arról, hogy mi lehet az oka, hogy valamire nem tudtatok, nem akartatok válaszolni. Milyen ellenállásba, vagy félelembe ütköztetek? Mi segíthetne ebben és mi lenne a kérésetek a másik felé? 

Javasoljuk, hogy tegyétek el a válaszaitokat, a közben készült fotókat és a rajzaitokat, ezek később szép emlékek lesznek nektek.

És ha a feladatok végeztével tovább szeretnétek mélyülni, akkor örömmel fogadunk titeket páros konzultációra. Egy-egy feladat végén hozzászólást is küldhettek, mi ezeket monitorozni fogjuk… A végén pedig kérjük, hogy értékeljétek a kurzust!

Sok sikert és jó munkát kívánunk!

Szeretettel,

A szerzők, Hámor Éva és Koncz Orsolya

 

A csomag tartalma:

    • feladatok 17 napra

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
22.000 Ft