A találkozás — online kurzus egyedülállóknak -

A találkozás — online kurzus egyedülállóknak

Koncz Orsi
egyedülállóknak
17.000 Ft
  • 8 students
  • 15 lessons
  • 0 quizzes
  • 14 day duration
8 students

Kedves Egyedülálló,

 

Valamiért nincs most párkapcsolatod, és az életedben elérkeztél ide, ehhez a kurzushoz, hogy ránézz a helyzetedre. 

Hogy közelebbről megismerkedj önmagaddal és ráláss, miért és hogyan alakult eddig az életed úgy, ahogy. Ez egy nem könnyű, de egyben csodálatos utazás, amely nem ígéri neked azt, hogy a kurzus befejeztével megtalálod a párodat, de az biztos, hogy sokkal pontosabban fogod tudni, hogy miért alakult így az életed eddig, hogy ki vagy, mik az igényeid és mi az, amit valójában szeretnél. Tanulsz majd a saját gyerekkorodból, a szüleidtől és más ősöktől, feltérképezed a jelenlegi kapcsolataidat és megismerkedsz a saját elképzeléseiddel, a vágyaiddal és a határaiddal. 

Amikor ezt követően majd egy új kapcsolatba lépsz, biztosabb leszel önmagadban és jobb lesz a képességed az egyeztetésre. Amíg pedig ez várat magára, reményeink szerint addig is nagyobb lesz benned az önszeretet és az önelfogadás, és a képesség a kifelé fordulásra.

Legyél a kurzus ideje alatt nagyon kíméletes, gyengéd és szeretettel teli magaddal. Ha pedig elakadsz vagy különösen nagy nehézséget tapasztalsz, írj nekünk az alábbi email címek valamelyikére. Javasoljuk, hogy vezess végig naplót, ne csak a feladatok elvégzése miatt, hanem hogy lejegyezhesd a folyamat alatti egyéb gondolataidat és álmaidat is. Ez egyrészt később nagy érték lesz a számodra, másrészt segíti a tisztánlátásodat, az önmunkádat, ha szavakba öntöd az érzéseidet és a gondolataidat.

A feladatokkal, ha éppen ráérsz, haladhatsz naponta vagy párnaponta, esetleg hetente, de lehetőleg az elején döntsd ezt el, és aztán tartsd meg az elhatározásod. Minden nap szánj rá 1-2 órát. De ha nem tudsz mindenre válaszolni, ne törődj vele, ezek a kérdések tovább fognak dolgozni benned.

Ha úgy érzed, nem megy egyedül, keress minket az alábbi elérhetőségeink egyikén időpontért, és mi segítünk!

Vegyél egy mély levegőt és indulj el ezen a csodálatos úton az önmagaddal és aztán a másokkal való találkozás felé!

 

Szeretettel, a készítők, Hámor Éva és Koncz Orsolya

hamoreva@hotmail.com és konczorsi@gmail.com

 

A kurzus fő képe Pablo Picasso festménye: Girl before mirror, 1932.

 

0.00 average based on 0 ratings

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%
17.000 Ft