Jelentkezés - Segítőháló

Jelentkezés

Kedves Segítő Szakember / Szervezet,

 

Örömmel vesszük megjelenési szándékod az SEGÍTŐHÁLÓ adatbázisában. Feltett szándékunk, hogy egy tartalmas és informatív országos adatbázist építsünk a magyarországi segítő szakemberekből és szervezetekből. Elsősorban a profit szférában, rendelésben dolgozó segítőket gyűjtjük össze, ezzel további megjelenést kínálva nekik, illetve a webshop részben passzív jövedelem lehetőségét.

 

Adatbázisba kerülés

Kérünk, hogy az alábbi adatlapot töltsd ki, ez lesz a te profilod, amellyel megjelensz a segitohalo.hu oldal ‘segítők’ menüpontja alatt. A kitöltésben az egyes rubrikák melletti “i” betűre kattintva találsz segítséget.

Kérünk, hogy a kuruzslás elleni törvény miatt (és egyébként is), az űrlapokat a lehető legpontosabban és legfelelősségteljesebben töltsd ki, különösen ami a titulusaidat és végzettségeidet illeti.

A megadott ‘témák’-ból választhatod ki, hogy mi az, amikkel foglalkozol. Ha ezen kívül van olyan, ami nem szerepel a felsorolásban, akkor azt jelezheted az info@segitohalo.hu címen és felvisszük.
Ezek a címszavak az oldalon a témák menüpont alatt szerepelnek (https://segitohalo.hu/temak-lista), így amelyeket megadod, azok alatt fogsz megjelenni.

A bemutatkozás résznél magadról írj, a kínálat bemutatása alatt pedig arról, hogy mivel foglalkozol, — személyes vagy online — egyéni és páros konzultációkkal, képzésekkel, előadásokkal stb. Ez utóbbiaknak konkrét eseményt is fel tudsz majd vinni, lásd később.

Az űrlap alján lehetőséged van ingyenes szolgáltatás felajánlására, ezzel a covid-19 alatt sok segítő élt, de ez egyáltalán nem kötelező.

Kérünk, hogy fotót is tölts fel magadról, esetleg a szervezeted logóját, hogy minél szebb legyen az oldal és figyelemfelkeltőbb az adatlapod.

Az adatlap kitöltése egyben a regisztrációd is az oldalra. Ugyanazokkal a belépési adatokkal (felhasználó név és jelszó), amiket most megadsz, tudsz majd legközelebb belépni, és kikeresve magad a segítők menü alatt, a neved melletti fogaskerékre kattintva szerkeszteni, módosítani, ha szükség lesz rá.

Az adatbázisba bekerülés és az alap-megjelenés díjtalan.

 

Kiemelés a főoldalon

Ha szeretnéd, hogy az első oldalon, a kiemelt segítők között legyél, azt kérünk, hogy jelezd nekünk. Ennek havi díja van, amelyet a mellékelt szerződésben találsz. Ha ezzel nem szeretnél élni, a szerződést akkor is aláírhatod, és akkor a webshopos és kiemelt segítők rész egyszerűen nem fog rád vonatkozni — a megjelenés pedig marad díjtalan.

 

Csoportok, tréningek, képzések, programok, előadások, elvonulások, blogbejegyzések publikálása

Amikor segítőként regisztrálsz, akkor bemutatod magad és a kínálatodat. Lehetőséged van azonban konkrét eseményeket is felvinned fix dátumokkal, illetve blogbejegyzést publikálnod.

Ezeket úgy tudod felvinni, az oldal tetején látható fekete menüsávban az ‘új’ menü alatt megkeresed a képzés, csoport, tréning vagy program almenüt és ott kitöltöd az adatlapokat. Ha ezen belül jobb oldalon bejelölöd az ‘online’ lehetőséget, akkor a külső oldalon az online menü pont alatt fog megjelenni az eseményed. Ugyanígy jobb oldalon tudsz fotót hozzáadni a ‘beállítás kiemelt kép’ linkkel.

Cikk elhelyezésére a fölső fekete menüsor ‘új’ / ‘bejegyzés’ menüje alatt lesz lehetőséged.

 

Passzív jövedelem lehetősége: webshop termékek, online kurzusok

Az online anyagokból passzív jövedelmed lehet. Ha van ilyened, vagy nyitott vagy arra, hogy a segítségünkkel készíts egyet, akkor kérünk, hogy jelezd nekünk emailben az ötleted. Olyasmire gondolunk, mint például 21 napos hírlevél sorozat, akár szöveggel, akár hanganyaggal, akár kis videókkal, egy megadott témában. De ha egyéb terméked van (már megjelent könyved, ebook, nyomtatott anyag, bármilyen kapcsolódó eszköz), amit szívesen feltennél a webshopba, azt is jelezd az az info@segitohalo.hu email címen, és mi felvesszük veled a kapcsolatot. Az ezek után levont jutalék mértékét a mellékelt szerződésben találod. Ha nincs ilyened, akkor a szerződés ezen része nem vonatkozik rád — marad az ingyenes megjelenés.

 

A szerződés

És a neheze: kérünk, hogy a mellékelt — jobb oldali menü oszlopban található — szerződést és a mellékletét nyomtasd ki, írd alá minden oldalát, tanúkkal is írasd alá, majd szkenneld be és küldd el az info@segitohalo.hu címre.

A szerződés értelmezésében és a kitöltéséhez a szerződés és a melléklete alatt — jobb oldalon — található kísérőlevél nyújt segítséget.

Ha kitöltötted az adatlapot és visszaküldted a szerződést, akkor szerkesztőink átnézik az adatlapod és jóváhagyják azt.

 

Szeretettel,

A SEGÍTŐHÁLÓ csapata

 

u.i.: Ha tudsz, kérünk, hogy te is rakj ki linket az oldalunkra mutatva, például ezzel a szöveggel: “A SEGÍTŐHÁLÓ oldalán is megtalálsz, amely a Magyarországi segítő szakemberek és szervezetek adatbázisa”, és link ide: https://segitohalo.hu

 Végzettségek
Elérhetőségek

Árak


Általános Szerződési Feltételek

0