Jelentkezés - Segítőháló

Jelentkezés

Kedves Segítő Szakember / Szervezet,

Örömmel vesszük megjelenési szándékod az SEGÍTŐHÁLÓ adatbázisában. Feltett szándékunk, hogy egy tartalmas és informatív országos adatbázist építsünk a magyarországi segítő szakemberekből és szervezetekből. Elsősorban a profit szférában, rendelésben dolgozó segítőket gyűjtjük össze, ezzel további megjelenést kínálva nekik, illetve a (készülő) webshop részben passzív jövedelem lehetőségét.
Az oldal készülőben van, még dolgozunk rajta, például az egyes menük alatt különböző szűrési feltételek lesznek, máshol meg térképes kereső.
Az adatbázisba bekerülés és az alap-megjelenés díjtalan.

Kérünk, hogy ha nem önmagában képzést regisztrálsz, akkor az alábbi űrlapok közül mindenképpen töltsd ki az elsőt, a többit pedig annak megfelelően, hogy szeretnél-e személyes segítséget / csoportot / programot, eseményt hirdetni.
Ha vállalsz egyéni vagy páros konzultációt, akkor a ‘személyes konzultáció’ vagy a ‘személyes páros konzultációkat’ töltsd ki, ha mindkettőt vállalod, akkor mindkét űrlapot — csak így tudsz majd az oldal megfelelő menüpontjai és címszavai alatt megjelenni. Ha pedig online konzultációt is vállalsz, akkor ennek is külön tölts ki egyet.
Egyedül képzést önmagában is fel lehet vinni, segítő vagy szervezet nélkül. És ha több csoportod, képzésed, programod is van, akkor természetesen több űrlapot is kitölthetsz nekik. És ezt mindannyiszor megteheted majd, amikor új csoportod (képzésed, programod) indul.

Kérünk, hogy a kuruzslás elleni törvény miatt (és egyébként is), az űrlapokat a lehető legpontosabban és legfelelősségteljesebben töltsd ki, különösen ami a titulusaidat és végzettségeidet illeti.

A megadott ‘témák’-ból választhatod ki, hogy mi az, amikkel foglalkozol. Ha ezen kívül van olyan, ami nem szerepel a felsorolásban, akkor azt jelezheted az info@segitohalo.hu címen és felvisszük.
Ezek a címszavak az oldalon a témák menüpont alatt szerepelnek (https://segitohalo.hu/temak-lista), így amelyeket megadod, azok alatt fogsz megjelenni.

Kérünk, hogy fotókat is tölts fel magadról, esetleg a szervezeted logóját, illetve a képzéshez, csoporthoz is, hogy minél szebb legyen az oldal és figyelemfelkeltőbb a posztod.

A kínálat regisztrálásán belül az online anyagok olyasmi, amiből passzív jövedelmed lehet. Ha van ilyened, vagy nyitott vagy arra, hogy a segítségünkkel készíts egyet, akkor kérünk, hogy írd be az ötleted. Itt olyasmire gondolunk, mint például 21 napos hírlevél sorozat, akár szöveggel, akár hanganyaggal, akár kis videókkal, egy megadott témában. De ha egyéb terméked van (ebook, nyomtatott anyag, bármilyen kapcsolódó eszköz), amit szívesen feltennél a webshopba, azt is jelezd, és mi felvesszük veled a kapcsolatot.

És a neheze: kérünk, hogy a mellékelt szerződést nyomtasd ki, írd alá minden oldalát, tanúkkal is írasd alá, majd szkenneld be és küldd el az info@segitohalo.hu címre.

Valamint, ha tudsz, kérünk, hogy te is rakj ki linket az oldalunkra mutatva, például ezzel a szöveggel: ‘A SEGÍTŐHÁLÓ oldalán is megtalálsz, amely a Magyarországi segítő szakemberek és szervezetek adatbázisa’, és link ide: https://segitohalo.hu

Ha mindez megvan és bekerültél az adatbázisba, küldjük neked a linket ellenőrzésre.

Szeretettel,

A SEGÍTŐHÁLÓ csapata

 

COVID19 UDATE!

Ha az online konzinál bejelölöd a COVID19 témát, akkor bekerülsz a https://segitohalo.hu/temak-lista/covid19/ menü alá, mint aki ingyenes online segítséget ajánl ebben a helyzetben.

0