Stressz- és meghűlésűző zen légzés a Sóbarlangban -

Stressz- és meghűlésűző zen légzés a Sóbarlangban

Stressz- és meghűlésűző zen légzés a Sóbarlangban
Helyszín:
Sóker Sóbarlang
Témák:
életmód, stressz

2020. március 11-én, szerdán 18:30-20:00-ig a Sóker Sóbarlangban

Minden résztvevő ajándék Seon Yu – zen légzés zsebkönyvet kap.

Mi a Seon Yu, azaz zen légzés?

A zen légzés egy olyan légzéstechnika, amely támogatja a meditációs gyakorlatokat, a koncentrációt, valamint segít nyugalmat és egyensúlyt teremteni a gyorsan változó hétköznapokban. Az így nyert stabilitással könnyebb lesz tisztán tartani az elmét akár extrém helyzetekben is.

Noha a nevében szerepel a zen szó, valójában teljesen vallásfüggetlen, bárki végezheti ezeket a letisztult légzőgyakorlatokat. Hogy ezt a technikát egy sóbarlangban gyakorolhatjuk, fizikális egészségünkhöz is hozzájárul: ötvözzük a légzőgyakorlatok áldásos hatásait a sóbarlang idegrendszeri és légúti gyógyhatásaival.

És miért sóbarlangban?

Hogy miért jó egy sóbarlang, és miért éppen ide szervezünk ilyen workshopot, arra – amellett, hogy egyszerűen érezzük, hogy nagyon jól esik ott lenni, valódi feltöltődés -, arra létezik tudományos magyarázat is: “a só a szabad víztartalom elvonásával és az ozmózisegyensúly felborításával hatékonyan pusztítja el a mikroorganizmusokat. Az inhalatív belélegzett – sóterápiában használt mikronnyi méretű sókristály-részecskék megtapadnak a tüdőben, majd feloldódva megsemmisítik a baktériumokat, allergéneket, inaktiválják a káros mikro-orgaizmusokat, így megtisztítva a tüdőt, gyógyítva a szervezetet.”

A program ára: 3.000 Ft, amely tartalmaz egy ajándék Seon Yu légzés zsebkönyvet is!

Jelentkezni a bejelentkezési űrlap segítségével lehet, vagy az eva.bach@atisztaforras.hu e-mail címen.

Jógamatracot és takarót biztosítunk, ülőpárnát érdemes hozni magaddal.

Forrás és további információ: atisztaforras.hu