“Olvadás és ébredés” - tavaszi megújulás tábor -

“Olvadás és ébredés” – tavaszi megújulás tábor

“Olvadás és ébredés” – tavaszi megújulás tábor
Helyszín:
Noszvaj
Témák:
életmód, stressz

Jóga tábor és erdőfürdő elvonulás 2020. március 19-22-ig Noszvajon

A tavaszi nap-éj egyenlőség alkalmával, amikor a csillagászati tavasz kezdődik, mi is kiolvasztjuk magunkat és felébredünk téli álmunkból. A várostól elvonulva, a Bükk erdőinek déli kapujában négy csendes, békés nap vár rád, idilli környezetben. A különleges, gyógyító erdőfürdő és jóga tábor során jógaórákkal, tudatosságot felébresztő, gyógyító erdőfürdő sétákkal, előadásokkal, vezetett, csoportos beszélgetésekkel és egy szombat éjszakai wellness élménnyel biztosítjuk számodra a tökéletes feltöltődést, tavaszi megújulást.

Ez most nem egy szokványos jóga tábor vagy elvonulás, hanem egy olyan különleges hétvége, amelyen kényeztető környezetben, a hétköznapok rohanásától teljesen elszakadva, a természethez közel, mégis kényelmes helyszínen tapasztalhatod meg a tavasz ébredését kívül és belül is.

Az elmélyülést, a kikapcsolódást és a belső munkát, gyógyulást a napi két hatha jóga óra és a wellness szolgáltatások mellett ezúttal a japán eredetű Shinrin yoku, azaz tudatos erdőfürdő séták is segítik. Az erdőfürdő egy világszerte egyre inkább népszerű, a mindfullness-hez hasonló technika. Lényege, hogy az éber, tudatos jelenléten túl magát a természetet hívjuk segítségül, hogy ismét felébresszük, felfedezzük önmagunkban és körülöttünk az életörömet. Emellett az erdőfürdőnek stresszoldó, betegségeket megelőző, gyógyító és általános regeneráló hatásai mára tudományosan is alátámasztottak.

Forrás és további információ: atisztaforras.hu