“Hóvirág- és krókuszles” – erdőfürdő a Budai-hegységben -

“Hóvirág- és krókuszles” – erdőfürdő a Budai-hegységben

“Hóvirág- és krókuszles” – erdőfürdő a Budai-hegységben
Helyszín:
Megbeszélés szerint
Témák:
életmód, stressz
Ára:
6000 Ft

Gyere, és tarts velem ezen az úton is!

Február közepén már lehet érezni a természet készülődését: előbújnak a hóvirágok, és ha szerencsénk van, már a krókuszok is készen állnak az új tavaszra. Itt az ideje, hogy mi is kibújjunk a vackunkból és megnézzük a kikelet első hírnökeit az erdőben és önmagunkban is!

Ha úgy érzed, már messze az év végi pihenő, túlterhel a stressz, esetleg szeretnéd a tavaszi influenza szezon előtt megerősíteni az immunrendszeredet*, tarts velem február 16-án egy testet-lelket megújító, megerősítő, megnyugtató erdőfürdőzésre!

Tarts velem ezen a meditatív erdőfürdő sétán!

Február 16. szombat 10:00-14:00

Jelentkezni a weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül tudsz. A jelentkezés a részvételi díj befizetését követően válik véglegessé. A részvételi díjat a jelentkezést követően kiküldött visszaigazoló e-mailben található díjbekérő alapján tudod majd átutalással vagy bankkártyával kifizetni, amelyről előlegszámlát küldök majd a fizetés igazolására.

Részvételi díj: 6.000,- Ft/fő/alkalom

*Kutatások szerint erdőfürdő után akár 30 napig is magasabb lehet az immun aktivitás és alacsonyabb a stresszhormonok szintje.

Forrás: atisztaforras.hu