A Te tested, a Te történeted — Szomatodráma-nap Soós Alizzal -

A Te tested, a Te történeted — Szomatodráma-nap Soós Alizzal

A Te tested, a Te történeted — Szomatodráma-nap Soós Alizzal
Helyszín:
1024 Budapest, Lövőház u. 24., félemelet 1., 1-es kapucsengő (Hétholdház)
Témák:
testsúly, spiritualitás, pszichoszomatika, egyensúly, anyaság, érzelmi jóllét, szexualitás, testi-lelki harmónia, női szerepek, érzelmi bántalmazás, nárcisztikus kapcsolatok, kiégés, házasság, függőség, testi tünetek (önismereti okai), teherbe esés, párkapcsolat hiánya, pártalálás, önszeretet, önismeret, kapunyitási pánik, kapcsolat-függőség, hivatás, elakadás, életközép-válság, válás, család, párkapcsolat, gyerek, stressz
Ára:
18 000 Ft.
Segítők:
Soós Aliz

Minden tünet és betegség mögött van egy történet, ami Rólad szól. A gyógyulás egyik legfontosabb lépése, hogy megismerd, mi van a mélyben: milyen hiedelmek, fájdalmak, belső konfliktusok állhatnak a panaszaid hátterében… Az érzéseiddel való élményszerű találkozásnak gyógyító, felszabadító ereje van.

A szomatodráma egy játékos, érzelmekben gazdag önismereti módszer, amely lehetővé teszi, hogy kommunikációba lépj a testeddel, tüneteiddel, érzéseiddel.

Szereplők segítségével kivetítheted a térbe mindazt, ami benned zajlik. Már annak is döbbenetes hatása van, hogy kívülről ránézel a belső világodra. Még ennél is gyógyítóbb és katartikusabb tud lenni, ha Te magad is beállsz egy szerepbe, és belülről alakítod az eseményeket. 

A tudattalan folyamatok tudatossá válása és az érzelmi átélés együttesen segít abban, hogy a betegséged hátterében álló folyamatok átrendeződjenek benned, utat nyitva ezzel a gyógyulásnak.

Mit kapsz a programtól?

  • sok-sok önismereti tapasztalatot (nemcsak a saját játékodból, hanem a többiekéből is)
  • megértheted, mi áll a tüneteid hátterében
  • mélyre eltemetett érzések szabadulhatnak fel benned
  • lépéseket tehetsz az önmagaddal való együttérzés és a valódi, mély önszeretet felé

Különösen ajánlom neked, ha…

  • zavaró tünetekkel, betegséggel küzdesz, és szeretnéd megtalálni a gyógyulásod kulcsát
  • nem a testedben, hanem egy életterületeden jelentkeznek a tünetek: nem találsz párt, nem jön a baba, nehézségeid vannak a munkahelyen stb.
  • közel állnak hozzád az élményalapú, cselekvésorientált önismereti módszerek

Egy korábbi csoportos programon részt vevő hölgy így írt az élményeiről:

“Drága Aliz, el tudnám sírni magam a boldogságtól. Úgy éreztem, hogy tudnod kell, hogy a szomatodráma óta azonnal éreztem a változást a testemben. Két hét telt el azóta és bármilyen különösen hangzik, de bátran kijelentem: megszűnt a hajhullásom. ??❤️ Eddig szorongva, könnyes szemmel tisztítottam ki hajmosást követően a lefolyót, tincseket szedtem ki belőle, azon gondolkodtam, hogy parókát veszek. Ma a hajmosást követően minimális hajszálmennyiséget találtam. Hihetetlen. Tudtam és hittem benne, de hogy ilyen gyorsan és látványosan lesz eredmény azt legmerészebb álmaimban sem reméltem.  A magunkkal vívott belső harcban évtizedekig szenvedhetünk, pedig mindenre ott a megoldás: szomatodráma. Köszönöm!” (Adorján Éva)

Ha Te is szeretnéd megtapasztalni az önismeret gyógyító, felszabadító hatását, jelentkezz be erre az alkalomra! 

FONTOS: A SZOMATODRÁMA 4-5 FŐS KISCSOPORTBAN ZAJLIK, EZÉRT A HELYEK SZÁMA KORLÁTOZOTT. A HELYEDET A HONLAPON VALÓ REGISZTRÁCIÓVAL ÉS A RÉSZVÉTELI DÍJ ÁTUTALÁSÁVAL TUDOD BIZTOSÍTANI.

Bővebb információ: https://bodyandlife.hu/kezdolap/csoportos-foglalkozasok/szomatodrama-nap/