Csoportok

Szomatodráma csoport

Időpont: 2020. március 10.
Helyszín: Budapest, Alvinci utca
Témák: kamaszok, párkapcsolat, gyerek
Kiscsoportos önismereti játékra hívunk, amely során lehetőséged lesz ránézni a téged foglalkoztató témádra. Testedet és a többieket használva belső világod megelevenedik, fontos emberi kapcsolataid és énrészeid láthatóvá válnak egy külső színpadon, te pedig beléphetsz a játékba és ott változásokat generálhatsz. Kifejezhetsz, kapcsolódhatsz, elhatárolódhatsz, megpihenhetsz és feltöltődhetsz.
tovább

Reményvirág csoport gyerekeknek

Időpont: 2020. március 22.
Helyszín: Ferencvárosi Művelődési Központ (Haller u. 27.)
Témák: veszteség, gyász
A gyászoló gyermekek gyakran érzik magukat másnak, ezáltal magányosnak. A finn módszerrel megvalósuló csoport foglalkozásokon a gyászoló gyermekek saját korosztályukban (6-12 éves és 13-16 éves) hasonló sorsú gyerekekkel kapnak segítséget veszteségük feldolgozásában. A csoportfoglalkozások fő eleme a játék, miközben a gyermekek különböző kreatív technikákkal, saját alkotások által dolgoznak fel egy-egy adott témát, szakemberek vezetésével.
tovább

Esküvő előtt

Időpont: 2020. május 19.
Helyszín: Budapest, 2. kerület Alvinci út
Témák: házasság
A nagy napra készülve az esküvő szervezésének izgalmai mellett bizonyára olyan kérdések is foglalkoztatnak, hogy mit jelent valójában az elköteleződés és mire teszel fogadalmat? Hogyan lehet egy életen át működtetni egy házasságot, ráadásul úgy, hogy a családtagok a lehető legboldogabbak legyenek?
tovább